2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماه سرگیجه دارم، الان کمردرد شدید دارم  هفته ی قبل اسهال استفراغ شدید  الانم دلمم درد ...

حامله نباشی 😂😂من گفتم حالا چی شده ...اسهال و استفراغ و سرگیجه بخاطر گرمای هوا و ویروس جدیده .....کمردرد و دل دردت هم بخاطر تاخیر پریودته

لا إله إلّا اللّه
حامله نباشی 😂😂من گفتم حالا چی شده ...اسهال و استفراغ و سرگیجه بخاطر گرمای هوا و ویروس جدیده .....ک ...

نه مجردم، یک ماه اسهال!!! البته یروز میشم سه روز چهار روز نمیشم، پریود شدم الان ده روز مه در اصل که چند روز پاکن 

کمرم درد میکنه زیر دل سمت راستمم درد میکنه 

نه مجردم، یک ماه اسهال!!! البته یروز میشم سه روز چهار روز نمیشم، پریود شدم الان ده روز مه در اصل که ...

آهان پس مجردی ....ببین عزیزم منم بیشتر از یکماه درگیر اسهال بودم و اواخر شدیدتر شد رفتم دکتر آزمایش دادم معلوم شد میکروب معده دارم دارو داد خوب شدم ......دل درد کمر درد بعد پریودی نشانه ی تخمک گذاریه 

لا إله إلّا اللّه