2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

653 بازدید | 40 پست

سلام دوستان

شما وقتی با شوهرتون بحثتون میشه بعدش قهر میکنید تا چه مدت؟؟

من قهر میکنم دیگه باهاش حرف نمیزنم ولی شوهرم انگار نه انگار که چیزی شده. اکثر وقتایی ک خودش مقصر بوده میاد معذرت خواهی میکنه و تمام، ولی گاهی وقتا اصلا انگار نه انگار که چیزی شده، همش باهام حرف میزنه اما من دوسندارم جوابشو بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی طول بکشه ۲ روز من زود کوتاه میام خواسته هامو زیر پا میذارم ولی جاریم الان ۱۰ روزه با شوهرش قهره تا حرف خودشو عملی نکنه کوتاه نمیاد 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

خوبه که حالا من قهر کنم حرف نزنم شوهرم بدتر از من قهر می‌کنه حرف نمیزنه آخر مجبورم کوتاه بیام میگه حرف نمیزنی اعصابم خورد میشه 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
قهر شکل ناکارامد اعتراضه خب با زبون حرف و ناراحتیت رو بگو

وقتی بی فایده ست چی

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

چ خوب ک همش باهات حرف میزنه این خیلی اخلاق خوبیه شوهرمن مثل برج زهرمار میشه ک اصلا تا مدتها لال میشه در حالی فقط منتظرم ی کلمه حرف بزنه منم شروع کنم ب حرف زدن ولی دریغ از ی کلمه تا خودم پا پیش بزارم

ماهم از ظهر باهم حرف نزدیم نمی‌دونم مقصر کیه بنظرم اونه

گاهی وقتها چرا اینجوری میشه آدم خودشم نمیدونه کی مقصره

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
چ خوب ک همش باهات حرف میزنه این خیلی اخلاق خوبیه شوهرمن مثل برج زهرمار میشه ک اصلا تا مدتها لال میشه ...

اخ این شوهر منم همینه لامصب بیا نازمو بکش منت کشی کن یه پا پیش بذار 🥲