2821
2789
عنوان

طلاق نگیرید...

| مشاهده متن کامل بحث + 9655 بازدید | 61 پست
حس میکردم به خودم ظلم کردم زن این ادم شدم که ارزشی برام قائل نیست  ازش متنفر بودم که یه جاهایی ...

چون دوره و کاراش رو مختون نیست به این نتیجه رسیدید که بودنش بهتره آدما از دور بهترن وگرنه خوب بود طاقتتون طاق نمیشد مگه طلاق گرفتن بدای یه زن راحته که الکی بره دنبالش الان توی اون محیط نیستید فگر میکنید قابل تحمل بوده

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم جدا شدم بخاطر اعتیاد هزار دلایل دیگه.ولی مجدد با ریسک خیلی بالایی ازدواج کردم ک الان فک میکنم میبینم چ دل نترسی داشتم رضایت دادم ب این ازدواج.ولی خدایی زندگی خوبی دارم و احساس خوشبختی میکنم.ن این ک مشکلات ندارم ولی در مقایسه با زندگی قبلیم این مشکلات اصلا ب چشم نمیاد

مشخصه بعد طلاق خبری نیست ته تهش یک مطلقه که امکان خواستگار خوب براش خیلیییی کمتر از قبله...   ...

الان چه مجرد باشی چه متاهل باشی چه مطلقه باشی همه مشکل دارن بخاطر تورم و وضعیت جامعه … بجز تعداد کمی که پولدارن و زندگی شون به راهه… فقط میتونی خودت و افکارتو تغییر بدی و با همون چیزایی که داری خوش باشی

ببين اصلا شوهر چیز خاصی نیست اینو من با یقین میگم، ولی خونه و بچه خودت رو داشتن فرق میکنه 

اره منم خونمو دوست دارم‌و یه کم استقلالم رو اونجا حتی جای لباسام مثل اندازه دختریم اوکی نبود با اینکه همه چیمو برده بودم که جدا شم شبا همه رو تختشون تو اتاق خوابشون من کف پذیرایی به شوهره میگی پول بیشتر بده میگه نمیدم حق کارم نداری تو هم دوتا غر حداقل می‌زنی بهش ولی به بابام میگفتم پول بیشتر بده میگفت همینه باید مدیریت کنی کارم خواستی فقط معلمی اگه قبول شدی برو من واقعا اوکی نیستم زندگیم بلاتکلیفه ولی از اینجا کجا برم خونه پدری که اونجوریه

الان چه مجرد باشی چه متاهل باشی چه مطلقه باشی همه مشکل دارن بخاطر تورم و وضعیت جامعه … بجز تعداد کمی ...

همین دیگه

من خودم موندم چطوری دل خودمو شاد کنم

انقدر که وابسته شوهرمم  و اونم درگیر خودش و مشکلاتش

همین دیگه من خودم موندم چطوری دل خودمو شاد کنم انقدر که وابسته شوهرمم  و اونم درگیر خودش و مش ...

خوب باید خودتو الویت بذاری و‌خودتو بیشتر دوس داشته باشی… اگه افسردگی داری تاپیک درمان افسردگی دارم بخون و انجام بده، حالت که خوب شد شروع کن برنامه جدید برا زندگیت بنویس که زندگی جدید واسه خودت بسازی 

خوب باید خودتو الویت بذاری و‌خودتو بیشتر دوس داشته باشی… اگه افسردگی داری تاپیک درمان افسردگی دارم ب ...

نمیدونم افسردگی دارم یا نه

اما ۱۳ ساله با یک مرد افسرده دارم زندگی میکنم

البته افسردگیش خفیفه  ولی من از تلاش کردن خسسسته شدم

بچه نوزاد دارم و نمیتونم هیچ جوری برا خودم برنامه خاصی بریزم