2821
2789
عنوان

طلاق نگیرید...

| مشاهده متن کامل بحث + 9655 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکردم به خودم ظلم کردم زن این ادم شدم که ارزشی برام قائل نیست  ازش متنفر بودم که یه جاهایی ...

اگر نمیشد چی اگر به مرور زمان بدتر و بی توجه تر میشد چی

اگر یه بچه یا بیشتر میاوردی و پاگیر میشدی چی

شما که خیلی شختی کشیدن من شوهرم اعتیاد داره و از زیر کار در میره

عیب نداره یکی دوتا مشکل قابل تحمله . ولی مال من کلکسیون بدی ها بود . والا مثلا فقط اعتیاد بود کنار میومدم یا مثلا فقط خیانت بود هم کنار میومدم ‌ یا فقط دخالت های مادر شوهر . سخته بقران از همه طرف احاطه بشی . خونه هم نداشته باشی بگن بیا تو ی اتاقی زندگی کن .

همین نی نی سایت چیه همینم من مدتی که خونه بابام بودم نمی‌شد بیام اینجا یه تایمی هست شوهره نباشه ولی اونجا دو تا چشم همش رو‌من بود مامانم صبح تا شب بالا سرم واقعا الانم زیاد برم خونشون اذیتم

ب نظر من موندن تو زندگی ای ک برات اسیب جسمی و روحی داره به هر دلیلی و توجیهی غلطه 

بهرحال ادم باید شانسش رو امتحان کنه و دفعه بعد با چشم بازتر و سیاست بیشتری طرفش رو انتخاب کنه و  وارد زندکی بشه 

یکی از اقوام بسیاز نزدیک من دوبار جدا شدن دفعه سوم زندگی خوبی تشکیل دادن و خداروشکر خوشبختن

همین نی نی سایت چیه همینم من مدتی که خونه بابام بودم نمی‌شد بیام اینجا یه تایمی هست شوهره نباشه ولی ...

ببين اصلا شوهر چیز خاصی نیست اینو من با یقین میگم، ولی خونه و بچه خودت رو داشتن فرق میکنه