سلام آبجی تبریک میگم خیلی خوشحال شدم ارشد برای شما که کار داری و سر خونه زندگی هستی خوبه ولی برای من و امسال من که تو 30 سالگی هنوز ازدواج نکردن و دقدقه آینده و شغل دارن، و طعم تلخ بیکاری و بعدش داشتن ی کار غیر مرتبط کاملا بی ربط (از روی ناچاری) با در آمد روزی 20 هزار تومن ، و عدم حمایت پدر، رو چشیدن، واقعا حماقته و یک رویای دور از دسترس... از ته دلم برات بهترین ها رو آرزو دارم آبجی وندا حقت بیشتر از اینهاست یاعلی
احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وندای عزیزم بهت تبریک میگم ولی جناب من فکر نمیکنم این صحبتا جاش اینجا باشه وندا جون خوشحالیشونو اینجا سهیم شدن. قائدتا هر کس در زندگیش مشکلات بیشماری داره و زیبایی زندگی اینه که با سختی ها مبارزه کنم و سربلند بیایم بیرون برای شما هم ارزوی موفقیت دارم ولی این پست شما جاش اینجا نبود موفق باشید
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم
آقای من امیدوارم شما هم به ارزوهای خوبت برسی و شاهد پیشرفت و خوشحالیت باشیم من تو لحضه زندگی میکنم و خواستم شادی خودمو به دوستام انتقال بدم که اونا هم شاد بشن همونطور که هر وقت اونا شادن من از شادیشون بسیار خورسند و خوشحال میشم
الهی !!!! خدای تنهاییِ من...... چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی همچون گره های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی آمین.......
آخ وندا جان درکت میکنم منم دوسال پیش حال شمارو داشتم رو ابرا بودم موفق باشید من ماه پیش دفاع پایان نامم بود
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید،
💠 آنهایی که "گوش" میدهند،
دیرتر "غمگین" میشوند،
💠 "سخت عصبانی" میشوند،
طولانی "دوستتان" دارند،
💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ...
💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.