وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 عنوان یوهوووووووووووووووووووووووووو 157 بازدید | 59 پست قبول شدم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین....... 1395/06/24 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 کجا ارشد؟یا لیسانس؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11510 بسلامتی به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
مامان_فرفری1 عضویت: 1392/08/09 تعداد پست: 2682 مبارکههههههه تبریک تبریکککککککک آفرین ونداااااااا ولی خوب بگوووو واسه چی www.ninisite.com/discussion/topic/1692415/نمی-دونم
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 ارشددددددددددددد الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 آزاد یا دولتی؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شکلات_خانوم عضویت: 1395/02/31 تعداد پست: 2872 به سلامتی مبارک باشه با کسی که باهات شوخی نمیکنه هرگز شوخی نکن چون خودش میدونه که جنبه نداره.
مامان_فرفری1 عضویت: 1392/08/09 تعداد پست: 2682 آفریییییین هورااااااااا www.ninisite.com/discussion/topic/1692415/نمی-دونم
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 دست راستت روسر من دولتی؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 من دولتی اصلا شرکت نکرده بودم آزاد عزیزم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......