وندا13 مدیر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 عنوان یوهوووووووووووووووووووووووووو | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 59 پست قبول شدم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین....... 1395/06/24 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا2152 عضویت: 1392/09/25 تعداد پست: 2117 آخی عزیزم تبریک میگم. یاد چند ماه پیش و خبر قبولی خودم افتادم. چقدر خوشحال بودم. رشته ات چیه؟
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91728 مبااااارکتووووون ان شالله روزی خودم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mahtabbb1 عضویت: 1392/07/21 تعداد پست: 6243 مبارکههههه فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
mahtabbb1 عضویت: 1392/07/21 تعداد پست: 6243 فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 تجارت الکترونیک الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 لیسانس منم نمره الف بود پارسال جا موندم از آزمون تاریخو اشتباه کردم یه سالم شرکت نکردم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 برای همه دوستای خوبم ارزوی مدارج بالا و بهترینها رو دارم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 زی زیز بخون من عاشق دانشگام خیلی دوست دارم درس خوندنو البته استرس و امتحانم هست اما من دوس دارم خیلی مطالعه و تو محیط دانشگاه بودنو الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91728 منم خیلبیییییییییببی ولی امان از تنبلیییییی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 تنبل نرو به سایه سایه خودش می ایه خخخخخخ شیرازی هستی مگه زی زی جون الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 ممنون مامان محمد حسین جون الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......