وندا13 مدیر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 عنوان یوهوووووووووووووووووووووووووو | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 59 پست قبول شدم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین....... 1395/06/24 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایدی8 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11511 به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 وووای از دیشب نشد داد بزنم جیغ بزنم خوشحالی کنم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 وووویییییییییییییییییی خیلی خوشحالم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 ای جونم هایدی جونم مراحل بالاتر برای همه عزیزان الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91728 خیلیم عالییییییییییبببببببییییییییی مبارکاااااااااااا باشهههههههههههههههههههههههههه دعا کن منم درس بخووووونمممممممممم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 وووی انرجیم چطوری تخلیه کنم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
مامان_کوروش_وداریوش عضویت: 1393/04/15 تعداد پست: 15509 مبارک باشه ایشاالله موفقیتتو ببینی. خواهر منم قبول شده
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 زی زی جونم انشالا که قبول میشی گلی الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 خواهر خودمم با من همون رشته تو انتخاب اول قبول شده الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
وندا13 مدیر استارتر عضویت: 1390/09/17 تعداد پست: 3978 زی زی عزیزمممممممم الهی !!!!خدای تنهاییِ من......چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازیهمچون گره های قالی باشد که با آنها برایسرنوشتم نقشی زیبا بیافرینیآمین.......
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91728 من درس نمیخونممممممم کههخخخخخخخخخخهههههههه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91728 تازه لیسانسم آزهده معدلم بالا ۱۷ هست بدون کنکوره آزادم میخوام دولتی برم ولی کوووووو درس کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.