2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۳🩺✨

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

میشه راجبش توضیح بدین خوبه یانه 

لطفا اخه هزینش برام زیاد نمیدونم که خوبه یانه 

واینکه شما سمپادی هستین ؟

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
میشه راجبش توضیح بدین خوبه یانه  لطفا اخه هزینش برام زیاد نمیدونم که خوبه یانه  واینکه ش ...

اره سمپادیم ولی شهری که هستم سمپادش صرفا بهترین معلمای شهرو جمع کرده که خیلی هم عالی نیستن بخاطر همین کلاس حضوری نمیتونستم برم

ولی ماز واقعا عالین استاداش از استاد هادیانفرد شیمی گرفته که اسطوره است تو شیمی تا استاد فرهمند زیست

اکثر اساتیدشم نویسنده کتابای کنکورین مثلا استاد فرهمند و خیراندیش پینوکیوی خیلی سبز با دوازدهمشو نوشتن

بزرگترین پوینتشم همین استاداشه فقط بدیش اینه خیلی با استاد ارتباط مستقیم نداری چون جمعیت کلاسا وحشتناک زیاده

.

اره سمپادیم ولی شهری که هستم سمپادش صرفا بهترین معلمای شهرو جمع کرده که خیلی هم عالی نیستن بخاطر همی ...

خیلی ممنونم ازت 😘😘😍

راستی گفتی شادداری میای گزارش کار اونجا براهم بفرستیم ؟

اگه دوست داری چون من زیاد میخوام دیگه نیام نی نی سایت

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
خیلی ممنونم ازت 😘😘😍 راستی گفتی شادداری میای گزارش کار اونجا براهم بفرستیم ؟ اگه دوست داری چون م ...

درخواستت اومده ولی سایت باگ داره نمیتونم قبول کنم…من درخواست میدم قبول کن

.

درخواستت اومده ولی سایت باگ داره نمیتونم قبول کنم…من درخواست میدم قبول کن

باشه