2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۳🩺✨

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 43 پست
راستی گلم شرمنده من توی تاپیک خودتون ازتون پرسیدم مشاورتون  فرمودین داروسازی بود رتبش نمیدونی ...

خواهش می کنم ، دقیق خاطرم نیست حدود ۷۰۰ فکر می کنم 

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قلمچی فعلا نمیدم ماز میدم تو چطور بود؟

من دهمو راضی بودم اما یازدهم چون برا ریاضی و فیزیک فیلم میبینم و کلاس میرم با کانون پیش نمیرم اونا ترازمو اورد پایین

توچی؟ ماز خوبه سطحش خیلی سخت نیست؟

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

من دهمو راضی بودم اما یازدهم چون برا ریاضی و فیزیک فیلم میبینم و کلاس میرم با کانون پیش نمیرم اونا ت ...

چرا خب خیلی سخت تره از قلمچی ولی بچه هایی که هم ماز میدادن هم قلمچی میگفتن ما درصد کنکورمون به ماز خیلی شبیه بود اما قلمچی رو بالا میزدیم

.

چرا خب خیلی سخت تره از قلمچی ولی بچه هایی که هم ماز میدادن هم قلمچی میگفتن ما درصد کنکورمون به ماز خ ...

جدی؟

الان درصدات خوب میشه؟

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

اوهوم نه خب من المپیادی بودم تازه شروع کردم مثلا زیست و فیزیک رو درحد ۳۰ میزنم شیمی ۶۰ ریاضی ۴۰ ...

خیلی عالیه

منم قلمچی رو همین حدود و بالاتر میزنم

اوهوم نه خب من المپیادی بودم تازه شروع کردم مثلا زیست و فیزیک رو درحد ۳۰ میزنم شیمی ۶۰ ریاضی ۴۰ ...

شما اشتراک الماس ماز تهیه کردین؟

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱