2777
2789
عنوان

ویژگی های مومن

208 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان 

بنظر شما 

یک فردی چیکار ها بکنه شما بهش میگید مومن 

😯😯

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

دروغ نگه 

غیبت نکنه

حق الناس رو رعایت کنه

مردم از دستش در امان باشن و کسی ازش نترسه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

کمک میکنه به دیگرا

و انسانه عادله درست کاره خوش اخلاقه

سالمه

همین بنظرم البته نظر شخصیمه(نماز و حجاب توش جایی نداره)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هر کاری رضایت خدا رو درنظر بگیره و به دستورات خدا عمل کنه

و شما کسایی رو با این ویژگی های که گفتید میشناسید؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

نماز 

روزه 

رعایت حجاب

خواندن قرآن

نفرین نکردن

دروغ نگفتن

فحش ندادن

قضاوت نکردن

و هرچیزی که خداوند در قرآن فرمودند.

من هم همه ی این کار هارو انجام میدم.

و کل خانواده به من میگن مومن.😇

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
نه ،الان نه ،قبلا بله

یعنی الان در قید حیات نیستند یا شما از اون فرد خبر ندارید؟؟

نماز  روزه  رعایت حجاب خواندن قرآن نفرین نکردن دروغ نگفتن فحش ندادن قضاوت نکردن و ...

جسارتا 

میشه سنتون رو بپرسم؟؟

جسارتا  میشه سنتون رو بپرسم؟؟

چرا؟ چطور مگه؟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
چرا؟ چطور مگه؟

میخواستم ببینم آیا افرادی در سنین شما هم هستند که ایمان داشته باشند

در قید حیات نیستند 

خدا رحمت کنه