2777
2789
عنوان

دوست گیر همسر

124 بازدید | 13 پست

من و همسرم شنبه تا چهارشنبه سرکاریم و بعدشم حوصله بیرون رفتن نداریم، پنجشنبه من خونه‌م و همسرم از صب تا شب میره سر یه کار دیگه و ماشینم دستشه و من جایی نمیتونم برم، خونه مامانم و خواهرامم ازم دوره و با ماشین باید برم، اخر هفته شب ها میریم خونه پدر و مادر و انتظار دارم روز جمعه با همسرم بریم بیرون، اما یه دوست گیر داره که همش بهش زنگ میزنه و همو می‌بینن، جالبه فقط اون زنگ میزنه و پیگیره نه همسرم، پسره نه از نظر تحصیلی نه شغلی نه فازی اصلا به همسرم شباهتی نداره و خلاصه من الان واقعا اذیتم چون داره گند میزنه به روز جمعه‌ ما

نمیگم هر جمعه ولی هر دو هفته یه بار شاید همو می بینن، الانم داشت میرفت به همسرم گفتم من راضی نیستم چون دوس داشتم الان با من بری بیرون، روزم گرمه اصلا دوس ندارم برم بیرون

حالا شما جای من باشید چیکار میکنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همون دوست متاهلت رفت و امد کنید 

برنامه بریزید یه شب برید پارکی تفریحی چیزی 

یه هفته اونا بیان پیش شما یه هفته شما برید اونجا 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
با همون دوست متاهلت رفت و امد کنید  برنامه بریزید یه شب برید پارکی تفریحی چیزی  یه هفته ...

خب نمیشه که همش با اونا باشیم، دوس دارم خودمون دوتایی بریم بیرون و این پسره مزاحم نشه

باهمسرت صحبت کن من شوهرم سالی یبار دوستشو میدید امروز گفت میخوام برم گفتم دوست تو منو بچه هاتیم قرار ...

هزار بار بهش گفتم، جالبه همش پسره زنگ میزنه نه این

امشب هم میخوایم بریم خونه مادرشوهرم، خونه شون نزدیکه، نمیدونم صبر کنم خودش زنگ بزنه که بریم یا الان پاشم برم زنگ زد جواب تلفنشو ندم متوجه شه ناراحتم

هزار بار بهش گفتم، جالبه همش پسره زنگ میزنه نه این امشب هم میخوایم بریم خونه مادرشوهرم، خونه شون نز ...

شایدازقبل برنامه ریزی میکنن اون زنگ میزنه ک شما فک کنی همش از طرف اونه اگه ادامه دارشد برخورد کن

شایدازقبل برنامه ریزی میکنن اون زنگ میزنه ک شما فک کنی همش از طرف اونه اگه ادامه دارشد برخورد کن

نه بابا، من همسرم رو میشناسم

بعدم یه بار این پسره میگفت چرا اصلا زنگ نمیزنی