2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپولhcg

207 بازدید | 22 پست

سلام رفقا 

ببخشید من فردا ۱۴ روز از تزریق آمپول hcg میگذره. از شب ۱۱ ران پاهام تا زانو درد داره و گاهی خفیف سینه درد میاد سریع میره .فردا بی بی چک بزنم معلوم میشه باردارم. ۳ روز به موعدم مونده ممنون میشم راهنماییم کنید 🥺

انشاالله که حامله ولی من از دکتر ماما پرسیدم گفتن برای بیبی چک جواب درست بعد از ۲۰روز میده

اخه خودمم ۱۶روز از امپول گذشته و بی بی چک هرچندتا زدم مثبت شده و به گفته دوستان میگن اصلا به علائم توجه نکن که هم به خاطر امپول هم تلقین که ادم به خودش میکنه/: 

انشاالله دامن همه چشم انتظارا سبز شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم انشاالله هردو باهم 😍 ولی من که اصلااا دیگ امیدم از دست دادم از بس درد پریودیم زیاد شده& ...

دوستمم همینطور بود طوری که نوار گرفت رفت سرویس فقط ترشح داشت و الحمدلله باردار بود. 

ان شالله آزمایش دادی بیا اینجا بهم خبر بده که واقعا خوشحال میشم .منم هر چی شد بهت اطلاع میدم ان شالله

دوستمم همینطور بود طوری که نوار گرفت رفت سرویس فقط ترشح داشت و الحمدلله باردار بود.  ان شالله ...

کاشکی همینجوری باشه مث دوستتون.

شما چندسالتونه؟ برا بچه اولی هست ک اقدامید؟

کاشکی همینجوری باشه مث دوستتون. شما چندسالتونه؟ برا بچه اولی هست ک اقدامید؟

نه عزیزم من بچه دارم الحمدلله و قبلا هم با hcg خدا خواست و باردار شدم. اقدام برای بعدی هستم و خدا کمک کنه همه ی کسانی که ارزو دارن صاحب فرزندی سالم و صالح بشن

نه عزیزم من بچه دارم الحمدلله و قبلا هم با hcg خدا خواست و باردار شدم. اقدام برای بعدی هستم و خدا کم ...

خداروشکر خدا حفظ کنه بچتونو😍چندسالتونه؟

علائم بچه اول چطوری بودع؟چندروز از امپول گذشت که پریود شدین؟

خداروشکر خدا حفظ کنه بچتونو😍چندسالتونه؟ علائم بچه اول چطوری بودع؟چندروز از امپول گذشت که پریود شدی ...

ممنونم عزیزم. من پلی کیستیکم. ماه اول امپول زدم ولی با وجود فولی خوب پری اومد خیلی دلم شکست .ماه دوم اقدام بازم خدا رو شکر فولی خوب داشتم hcg زدم و دقیقا روز موعد که پری نیومد  بی بی زدم مثبت شد .قبلش اصلا بی بی نزده بودم. شاغل بودم و گرفتار بخاطر همین زیاد انتطار نکشیدم. علائم هم فقط پا درد هونم بعد از اینکه مثبت شد .

اصلا یادم نمیاد علائمی داشته باشم. در کل ویار هم نداشتم 

این هم بگم دمن موقع پری هم هیچ گونه درد یا علائمی ندارم که بفهمم داره پری میاد.سر بارداری هم همینطور. البته بماند که دندون درد شدید گرفتم و حالم به شدت خراب بود.  

ممنونم عزیزم. من پلی کیستیکم. ماه اول امپول زدم ولی با وجود فولی خوب پری اومد خیلی دلم شکست .ماه دوم ...

عع پس که اینطوری شد

خداروشکر ک نینی اومد 

من برا پریودامم میمیرم همیشه خدا بیاد قرص بخورم وگرنه دیگ حالم خرابه تا یه روز 😭وای امان از اینکه قرص نباشه مث سرگردونا میشم و استفراغ و...

الانم اونجوریم ولی فقد  تخمدون سمت چپم درد میگیره تفاوتشه 

شما بچه اولته ؟ عزیز 

بله من بچه اولمه ☹️😍خیلی براش ذوق دارم زودتر بیاد

من ۴سالی میشه ک عروسی کردم سه سال اول اصلا به فکر بچه نبودم پیشگیری کردیم و فک میکردم هرموقع خاستیم بچه  همون موقع میشه ولی الان ۷.۸ماهی میشه درحال اقدامیم که ماه پیش رفتم دکتر  حالا نمیدونم چی بشه . خیلی میترسم😭