2777
2789

من مینا کاری بلدم یبار ی هتل بهم کار داد برای آیینه های اتاق هاش 

۱۵۰ میلیون هم دستمزد 

بستگی داره بتونی مشتری جذب کنی

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سئو  اگه وقت داشتم حتما یاد میگرفتم

چون کامپیوترم قدیمیه نمیتونم میخوام از پاییز که لب تاپ خریدم شروع کنم 

سئو به مهارت خاصی نیاز داره؟ یا کامپیوترم ویندوزش 7 هستش اوکیه برای یاد گرفتن؟

چند دقیقه پیش دیدم ادمین پیج در ماه 20 تومان درآمد داشت دیگه راست و دروغشو نمیدونم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چقدر جالب فکر نمی کردم انقدر درامد داشته باشه

بله ولی همچین مشتری هایی کم پیدا میشه 

البته من الان کار نمی کنم 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
چند دقیقه پیش دیدم ادمین پیج در ماه 20 تومان درآمد داشت دیگه راست و دروغشو نمیدونم 

میتونه داشته باشه ولی نمیدونم چرا هر موقع میخوام همچین کاری رو شروع کنم میگم نههه من باید یه چیز دیگه یاد بگیرم🥲 یه مهرت که همه جا به دردم بخوره

درامدش چطوره من وقت دارم .باید از کجا یادبگیرم

مجتمع فنی داره ،ما برای سایت  شرکت خودمون برای یکسال ۸۰ میلیون دادیم حالا تو فکر کن سئو چند تا سایت شرکت رو بگیری ،هیچ وقتم تمومی نداره تقاضای این شغل