2777
2789
عنوان

وسواس فکریم داره نابودم میکنه :/

287 بازدید | 28 پست

دیشب موقعی که رفتم مغازه از اون موقع تا حالا کاغذ رسید تو جیبم مونده بوده. یعنی حدود ۲۱ ساعت. بعد قبلا دیده بودم یه جا نوشته بود این کاغذا سرطان زا هستن!!!!!

دیگه موندم با این مغزم چه کنم. دست خودم بود از تو سرم درش میاوردم تا راحت باشم 😑😑

دیگه نمیدونم آرامش ذهن یعنی چی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وسواس فکری شدید دارم 

پیش روانشناس هم میرم میگه اگر درمان نشه موجب افسردگی حاد میشه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

داداش منم تو مجردیش هر وقت بیکار بود از این وسواسای ذهنی می گرفت. ولی الان با یه بچه و درگیری کار دیگه جایی واسه این وسواسای فکری نداره.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
کی گفته سرطان زاس😶😶😶

اصلا موضوعش اهمیتی نداره فقط کافیه ذهنت رو یه چیزی گیر بده 

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم