2777
2789

حتما زنده هم داری بتلاخره اون تخم هارو یکی گذاشته ببین من ۴ سالی با دخترم درگیرش بودمدرمون میکردم دوباره میگرفتیم چند ماه بعد الان خدارو شکر ۸ ماهی هست شرشون کم شده .شامپو سس سرکه روغن همه خوبن ولی کلمل از بین نمیبره یه پودر از دیوار سفارش دادم با آب قاطی میکردی همون بار اول خودشونو و تخم ها رو  کشت

شما شامپو سراغ داری معرفی کنی؟  یه دونه گرفتم فایده نداشت

من یه سال پیش دوران دبیرستان گرفته بودم از بچه ها اونجا از طرف مدرسه رفتم درمانگاه یه شامپو بهم دادن بدون هزینه خیلی خوب بود 

میشه برای رسیدن به نیتم و زودتر حل شدن مشکلات دعاها کنید زودتر بریم سر خونه زندگیمون 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از داروخونه شامپو نلا بگیر 

روغن و شامپوعه تو جعبه اش 

روغن و میزنی ب موهات چن دیقه میمونه روش رو جعبه اش نوشته 

بعد برو حموم با شونه دندون ریز مخصوص شونه کن تا جون داری شونه کن بیست سی بار 

بعدشامپو بزن بشور دوباره شونه کن 

نرم کننده بزن روموهات بازم چن بار شونه کن هر چق. جون داری باید شونه کنی مراحل و 

اخرش هم تاید بزن دوباره شونه کن 

و دست اخر دوباره شامپو و شونه 

لباسات روسری هاا رو بالشی همه رو با اب داغ بشور بندتز لباسشویی 

اصلا شامپو خوب نی یا قطره کیمیا یا پودر شپش

ممنون 🌸

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید