همسایه ما ی عروس داره ۱۳ سالشه بعد محرم عروسیشه اونوقت من با ۲۴ سال سن تازه ازدواج کردم با شوهرم باب اسفنجی میبینیم😂بچه بودن ب سن و سال نی کودک درونمون بیش فعاله🥺
دوست. من کلاس هشتم ک بودم ازدواج کرد الانم ی دختر 2,3ساله داره
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره اینجا زیاد داریم . خودمم هستم. 13 سالگی عقد 15 عروسی 17 بچه. ولی پشیماااااانم پشیمان . چون از سن کم وارد این حرفا شدم کاش یکم لذت میبردم از سن کمم. هعیییی روزگار. ازدواجم سنتی بود
بچه ها راهنماییم کنید من عقدم شوهرم گفت منتظرم بریم زیر یه سقف تا تلافی همه بی محلی هاتو سرت دربیارم و باهات هیجا نمیام و حق نداری از خونه بری بیرون بنظرتون چیکار کنم
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡