2789
عنوان

سالم خوری 🌮😋

809 بازدید | 11 پست

خیلی هله هوله خور بودم تا حالا   میخوام یکم سالم خوری کنم ببینم وزنم کمتر میشه یا نه ؟   امروز میان وعده سالاد خوردم     ایده ای دارین؟   شما چطوری با سالم خوردن ( نه رژیم گرفتن ) وزن کم کردین ؟

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من هله هوله زیاد میخورم ولی هیچ وقت هم چاق نمیشم😂 حیفه دل از اینجور چیزا بکنی بجاش ورزش کن

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خیلی خرج داره روغن زیتون خداتومنه ،مغزیجات که اصلا یه وضی نونبا ارد کامل واسه دو سه روزم نمیشه ۴۰ تومنه عسل و بقیه چیزام که بماند😁

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
سالم خوری یعنی شامل چه غذایی چه مواد خوراکی؟ 

سالم خوریم فقط حذف فست فود و شیرینجات و بستنی و خوراکی بود 

ولی تا رژیم و ول کردم نسبت بهشون حریص شدم هرچقدر میخورم خسته نمیشم و این باعث دوباره اضافه وزن شد

می‌سازم دوباره😍🙂
از هرنوع سبزیجات که دم دستته و آب مرغ سوپ درست کن سه وعده بخور. من اینطوری روزی ۲۰۰ گرم کم کردم از۸۶ ...

یعنی هرروز فقط سوپ ؟ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من سه ماه و نیم سالم خوری کردم 15تا کم کنم  بی ارادگی کردم رژیم و ول کردم 7تاش برگشت

چیا مثلا   میشه بگی 

والا خیلی خرج داره روغن زیتون خداتومنه ،مغزیجات که اصلا یه وضی نونبا ارد کامل واسه دو سه روزم نمیشه ...

مغز ها واقعا گرونن    عسل چاق نمیکنه ؟  من اصلا لب نمیزنم میترسم چاق کنه

مغز ها واقعا گرونن    عسل چاق نمیکنه ؟  من اصلا لب نمیزنم میترسم چاق کنه

دیگه وقتی بخوای سالم خوری کنی باید کلا قندو شکر و شیرینیجات مصنوعی رو حذف کنی خرما و عسل و اینچیزارو جایگزین کنی

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆