2777
2789
عنوان

و اما امروز💔

118 بازدید | 7 پست

خدای رحمان رو رحیمم امروز ۹ روزی میشه ک ب دیار غربت اومدم و شوهرم ۲ روزه ک رفته سرکار و قراره پنج شنبه هفته آینده بیاد پیشم ،

روزهای طولانی تابستون رو من همراه پسرم دارم داخل زندون میگذرونم با این تفاوت ک اگر زندان بودم چند نفر رو میدیدم منو پسرم تنها و غریب و بی کس داخل بی امکانات ترین روستا اومدیم و تمام جهان ما شده  یه حیاط نه کسی میاد خونمون نه کسی رو میبینیم .

اهالی روستا حتی جواب سلام آدمم نمیدن.

روستای اجدادی همسرم اومدم 

خدایا بحق قرآنت قسمت میدم این زندان من رو تموم کن

خدایا بحق آیه آیه قرآن قسمت میدم ب من و پسرم صبر و تحمل عطا کن.

خدایا یعنی میشی داخل یه شهر ما صاحب خونه شیم؟

دوستان دارم گریه میکنم هرکس دلش برام سوخت یه صلوات برام بفرسته ک بتونم این شرایط بشدت سخت رو تحمل کنم تا وقتی ک داخل شهر خونه بخرم😭

ان شاالله خدا درهای رحمتشو برات باز میکنه🥲بهش اعتماد کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مامان من عاشق روستاشونه ینی میگه شما مستقل شین من میرم روستا زندگی میکنم هیچ کیم نیستا اما مامانم خودشو تو خونه سرگرم میکنه و اونجام چون حیاط داره همش ی چی میکاره یا کلا در حال انجام ی کاریه 

شما سعی کن فضای دورتو برا خودت قابل تحمل تر کنی 

مامان من عاشق روستاشونه ینی میگه شما مستقل شین من میرم روستا زندگی میکنم هیچ کیم نیستا اما مامانم خو ...

من یه خانم بشدت حساس و زودرنجم.

یه خانم ک عاشق شلوغی و در جریان بودن زندگی ام.

اینجا انگار زندگی و زمان برام ایستاده

میشه دعام کنی حالم بده یه چی عین توپ راه نفسمو گرفته دارم دق میکنم