2777
2789

اینا تو قاعده هرم غذایی هستنا. یعنی بیشترین بخش وعده‌های غذایی رو تشکیل میدن.

نباشن همیشه گرسنه میمونی و کلی هم مشکل و عوارض مثل ریزش مو و کمبود ویتامین برات پیش میاد

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه کسی تجربه داره بگه چه جوری سیر میشدین توی اون مدت ؟ من قند و هله هوله رو حذف کردم ولی انصافا بدون نون یا برنج آدم سیر نمیشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من حذف کردم دو ماه گشنگی و ریختن موهام نصیبم شد واسه ۳ کیلو‌ناقابل اونم با یه هفته خوردن یه کیلوش برگشت 

به نظرم بهترین کار  ورزش سنگینه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

والا ظهر نخوردم سیر سییییرمم

یه وعده فرق داره با رژیم بلند مدت.

اصولا هیچ نوع ماده غذایی رو نباید از رژیم روزمره حذف کرد فقط باید مقدارش رو کنترل کرد.

بشقاب غذاتو کوچیک کن و تحرکت رو بالا ببر

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه کسی تجربه داره بگه چه جوری سیر میشدین توی اون مدت ؟ من قند و هله هوله رو حذف کردم ولی انصافا بدو ...

من چهار ماه رژیم دارم ولی یه هفته است نان رو کلا حذف کردم والا سیر نمیشم همیشه گرسنمه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

آره لاغر میشی چون اگر کربوهیدرات به سلول های بدن نرسه ، سلول ها شروع میکنن برا تغذیه شون از چربی و لیپید استفاده‌ کنن که لاغر میشی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

معده گرم بشه خود به خود اشتها کم میشه، پس تا میتونی خوراکی با طبع گرم بخور، سردی نخور اگه میخوری مصلحشو بخور حتما. قبل و بعد و بین غذا اب سرد نخور.اگه قراره یه وعده حذف شه نهارو حذف کن

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
آره لاغر میشی چون اگر کربوهیدرات به سلول های بدن نرسه ، سلول ها شروع میکنن برا تغذیه شون از چربی و ل ...

سوزوندن چربی کار زمان بر و سختیه برای سلول ها برای همین زمانی که بهش قند نرسه و یهویی فرد نان و برنج رو قطع کنه سلول ها میرن سراغ پروتئین ها و اونا رو مصرف میکنن در نتیجه علاوه بر ضعف سیستم ایمنی عضلات هم از بین میرن و در طولانی مدت دچار مشکلات حرکتی و عضلانی میشن 

بهترین راه کم کردنش هم. حذف اثرات بدی داری 

در ضمن نان و برنج که چاق کننده نیس. بلکه شیوه مصرف ما و غذا خوردن و سبک زندگی ما سبب چاقیمون میوه 

شما شب ها میوه فراوان بخور به جای شام به سبب قند بالاش باید افزایش چربی دور شکم میشه درصورتی که شما حتی سیر هم نشدید