2777
2789
نمیدونم گلم چن روزه هیچ غذایی ب دهنم مزه نمیده🤦‍♀️ حس میکنم افتضاحه طعمش در صورتی ک همه میگن عالی ...

استرس داشتی یا حرص خوردی این چند روزه؟  یا معدت مشکل داره؟  الاهی بمیرم میدونم چقدر بده اصلا انگار تو گلوت میمونه نمیره پایین 

دورت بگردم عشقم مرسی ♥♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس داشتی یا حرص خوردی این چند روزه؟  یا معدت مشکل داره؟  الاهی بمیرم میدونم چقدر بده اص ...

استرس ک خیلی وختهههه دارم گلم

قشنگ غرقم تو استرس و فشار عصبی💔

معده ام ن تا حالا مشکل نداشته.

قربونت مهر بانو 😘

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

استرس ک خیلی وختهههه دارم گلم قشنگ غرقم تو استرس و فشار عصبی💔 معده ام ن تا حالا مشکل نداشته. ...

ای وای حتما برای همونه 

دورت بگردم هر چیزیم باشه انقدر اهمیت نداره که بدن خودتو نابود کنی پس فردا مشکل معده پیدا میکنی هیچی از غذا نمیفهمی باور کن از 16 سالگی تا الان من یه غذای درست نخورم 🤦🏻‍♀️ هر چی باشه حل میشه مطمئن باش انقدر خودتو اذیت نکن بخاطرش خودت از هر چیزی مهمتری ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ای وای حتما برای همونه  دورت بگردم هر چیزیم باشه انقدر اهمیت نداره که بدن خودتو نابود کنی پس ف ...

مرسی عزیزدلمممم

چقدر شما مهربونی آخه 🥺🥲♥️

درست میگید هیچی ارزش نداره واقعا 🌸

روزای سختی میگذرونم ولی بازم توکل ب خدا

خیلی خوشحالم از هم صحبتی باهاتون🙏🫂😘

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

مرسی عزیزدلمممم چقدر شما مهربونی آخه 🥺🥲♥️ درست میگید هیچی ارزش نداره واقعا 🌸 روزای سختی میگ ...

دورت بگردم خودت مهربونی که دیگرانو اونجوری میبینی ♥♥♥

امیدوارم هر چه زودتررر این روزای سختت تموم شه خنده از ته دلتو ببینم دورت بگردم ♥

منم همینطور نفسس 😍♥

دورت بگردم خودت مهربونی که دیگرانو اونجوری میبینی ♥♥♥ امیدوارم هر چه زودتررر این روزای سختت تموم شه ...

خیلی خوش قلبی شما 😍😘

قربونت برم آجی مرسی از دعای قشنگت🤍🤍🤍

خیر ببینی الهی🌸🙏

قبلا تو تاپیکا ندیده بودمتون سعادت نداشتم🌹

خیلی خوش قلبی شما 😍😘 قربونت برم آجی مرسی از دعای قشنگت🤍🤍🤍 خیر ببینی الهی🌸🙏 قبلا تو تاپیکا ...

ممنونم دورت بگردم من 😍♥

عزیز دلمیی 😍

من چند بار دیده بودمتون تو ذهنم مونده بودید حس خوبی داشتم نسبت بهتون ♥

ممنونم دورت بگردم من 😍♥ عزیز دلمیی 😍 من چند بار دیده بودمتون تو ذهنم مونده بودید حس خوبی داشتم ن ...

فدات بگردم عزیزدلم😘😘😘

مرسی از انرژی مثبتت گلم 😘😍

خیلی خوشبختم از آشناییت🌸🤍😍

فدات بگردم عزیزدلم😘😘😘 مرسی از انرژی مثبتت گلم 😘😍 خیلی خوشبختم از آشناییت🌸🤍😍

خدانکنه عشق من ♥

منم همینطور 😍♥

خدانکنه عشق من ♥ منم همینطور 😍♥

🤍🤍🤍🫂😘💞