2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

237 بازدید | 13 پست

مادر شوهرم هر وقت مهمانی داره به من میگه برم کمک دخترش اخرین نفر به خودش میرسه میاد یه جوریم برخورد میکنن انگار وظیفمه منم خسته و کوفته از دماغم ذر میاد

شوهرمم میگه باید بری کمک 

میگم چرا خواهرت نمیاد میگه شوهرش اجازه نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول تو کله ی شوهرم کردم که کار خونه ی هر کسی با خانم همون خونه هست، بعد ازین کمک نکن اگه گفت چرا کمک نمیکنی بگو هر کی میخواد از طرف من پذیرایی بشه تشریف بیاره خونه ی خودم، نمیشه که هم خونه ی خودت پذیرایی کنی هم خونه ی ملت، مگه دور از جون نوکر خونه ی بقیه ای؟

خودشم خرید میکنه منو و شوهرمو فقط برای کار میخوان

شوهرت اگه کمک کنه پسر اون خونه هست به شما چه مربوط؟ من یسری مادرشوهرم اثاث کشی داشت به شوهرم گفتم با خواهر برادرات برو کمک ناسلامتی بچه های همون خونه اید، یعنی عروس و دامادها رو فاکتور بگیر به ما ربطی نداره

کمک به مادر وظیفه همسرتونه

سهم خودش رو انجام داد یاد میگیره طرف خواهرش رو نگیره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من از اول تو کله ی شوهرم کردم که کار خونه ی هر کسی با خانم همون خونه هست، بعد ازین کمک نکن اگه گفت چ ...

چون خانوادش به ما کمک مالی میکنن شوهرم خودشو و منو دوس داره فداشون کنه

چون خانوادش به ما کمک مالی میکنن شوهرم خودشو و منو دوس داره فداشون کنه

آخه مسئله اینجاست اونا به پسرشون کمک مالی میکنن خودت باید دم به دقیقه تو گوش شوهرت بخونی، ببین مردا ممکنه یچی بگی در ظاهر گارد بگیرن ولی هی دائم یواشکی در گوششون بخونی بدون اینکه بفهمن میتونی اونجوری که میخوای آموزششون بدی که مطابق میلت رفتار کنن البته اگه دور از جون مردی چموش باشه آموزشش طول میکشه 😐

کمک به مادر وظیفه همسرتونه سهم خودش رو انجام داد یاد میگیره طرف خواهرش رو نگیره

میگه تو خوب غذاهارو درست میکنی مادرم دلش میخواد تو باشی 

هر جور میخوام تو کله شوهرم بکنم نمیره

خودشو مدیون اونا میدونه منم قربونی میکنه براشون

آخه مسئله اینجاست اونا به پسرشون کمک مالی میکنن خودت باید دم به دقیقه تو گوش شوهرت بخونی، ببین مردا ...

چجوری صحبت کنم 

سر و زبونم خوب نیست شما چجوری صحبت میکنین

چجوری صحبت کنم  سر و زبونم خوب نیست شما چجوری صحبت میکنین

ببین باید حق به جانب باشی منظورم دعوایی بودن و حمله ای بودن نیستا منظورم اینه که خودتم باید ایمان داشته باشی که حق با توئه و خیلی جدی ولی در آرامش توضیح بدی که چرا کار خونه مادرشوهرت وظیفه تونیست

مثل این میمونه مادرت بیاد تو انجام کارهای خونه که وظیفه توئه بهت کمک کنه بعد تو بخاطر کمک مادرت به شوهرت گیر بدی که باید بری خونه ی پدرم تو کارا بهش کمک کنی! منطقیه به نظرت؟

کار شوهرت هم به همین اندازه بی منطقه، شوهرت باید پول بیاره واسه زندگی تون، حالا خانوادش میخوان کمکش کنن این چه ربطی به شما داره؟ قرار نیست تاوان کم کاری و بی مسئولیتی شوهرت رو شما پس بدی که

اگه هم هیججوره حریفشون نمیشی اونجا میری شل شل کار کن، نق بزن، چشم غره برو، غذا رو بدمزه بپز، یه سالاد میخوای درست کنی سه ساعت طولش بده بذار خودشون منصرف شن از درخواست کمک

حرف شوهرت هم خیلی با احترام مسخره هست، مثلا شوهر خواهرش به زنش میگه خونه ی مادرت کار نکن؟!!! دیگه ازون حرفاست ها، هیچ مردی اینجوری به زنش نمیگه، قشنگ شوهرت و خانوادش خیلی ببخشید گیرت آوردن