2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

et://join?invite=1359151313Ca784b55c77

برو کانالذاین خانم سید 

ختم و چله داره, واسه پیدا کردن کار هم داره

انجام بده ان شالله ی کار عالی پیدا میکنی

تو ایتاست

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

من امسال کنکور دادم میخام برم معماری البت خونواده راضی نمیشن فک کنم

بعد همه تاپیکا نوشتن بیکار میشی با معماری 

شمام از ای حرفا شنیدی؟💔

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
جوینده یابنده س ببین اولش کار سطح بالا در شان پیدا نمیکنی اول یه جا باش و از همون جا جستجو کن  ...

توقعم بالا نیست باور کن.خسته شدم از بس ردم کردن.

ببین عزیز، تو این مملکت صرفا بخاطر اینکه مدرک تحصیلی داری بهت کار نمیدن. البته کار هست ولی بیشتر حمالی و بردگیه تا کار. مثل فروشندگی و کار توی خط تولید کارخونه که سرپا وایسی تا جونت بالا بیاد و واریس و هزارتا مشکل دیگه پیدا کنی. اگه کاری میخوای که خوب باشه و شخصیتت حفظ بشه و بدنت تحلیل نره مخصوصا اگه توانایی جسمیت بالا نیست ، و همچنین تایم کاریش زیاد نباشه باید پارتی داشته باشی وگرنه بذار خیالتو راحت کنم دوست من ارشد مهندسی از دانشگاه امیرکبیر گرفته و خیلی هم باهوشه ولی بخاطر کارای مزخرف و سختی که براش پیدا میشد الان رفته سمت ناخن کاری 😐

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

خیلی دنبال کارم همش میرم مصاحبه و دیگه خبری نمیشه

مطمئن باش جوینده یابندست 

پیدا میکنی

گلم 

عزیزم

نباید نا امید بشی

والا 

بخدا

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
مطمئن باش جوینده یابندست  پیدا میکنی گلم  عزیزم نباید نا امید بشی والا  بخدا د ...

تقریبا ی سال دنبال کارم.هر کی باشه ناامید میشه.خستم.برام دعا کنید

سنم کم نیست متولد ۷۱ام.بابا هر جا حاضرم برم

خدا کمک کنه واقعا سخته.....منم متاهلم دوتا بچه دارم لیسانس حقوق دارم امان از این وضع بد اقتصادی در به در دنبال کارم اما کو ...

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

تقریبا ی سال دنبال کارم.هر کی باشه ناامید میشه.خستم.برام دعا کنید

حتما 

گلم 

عزیزم

اگه حرفه ای بلدی فعلا خودت رو با اون سرگرم کن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
2790
2778
2791
2779
2792