2821
2789
عنوان

تبعیض

105 بازدید | 8 پست

بچه ها ازتون راه کار میخوام واقعا اذیتم

مادرهمسرم خیلی بین دوتا پسراش تبعیض قائل میشه ولی از طرفی دیگه خیلی پر مدعا دوست داره بچه هاش دور هم جمع باشن و رابطه ی خوبی کنار هم داشته باشیم..من از تبعیض های زیادش دیگه کلافه شدم یه مدت خیلی کم میرفتم خونشون دیدم هی بم اعتراض میکنه که چرا نمی‌آید جاریت گف دلمون براشون تنگ شده نمیان چرا اینجا و منم میگفتم بیکار نیستیم.و گف که برادرهمسرم به شوهرم گفته که باهم میریم سفر باید حتما بیاید حالا ماهم گفتیم انشالله

حالا چند روز پیش تماس گرفتم باشون دیدم میگم کجایین مامان دیدم جواب نمیده یکم بام حرف زد و اینا بعد گف والا رفتیم سفر....من هنگ کردم اصلا بعد هی میخواس وانمود کنه چیزی نشده حرفای متفرقه میزد میخواس عادی نشون بده قضیه رو منم هیچی بش نگفتم نظرتون چیه چجور برخورد کنم با این خانواده!؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو ازمادرشوهرت بین بچه هاش فرق میزاره دلگیری من چی بگم که از مادرخودم دارم میبینم 

هعی خدا اینقدر دلم خونه که دیگه حوصلهگفتنم ندارم 

میدونه که میفهمم و ناراحتم ولی براش مهم نیس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
تو ازمادرشوهرت بین بچه هاش فرق میزاره دلگیری من چی بگم که از مادرخودم دارم میبینم  هعی خدا این ...

اره اینم میدونه شوهرم دلش خونه یه مدت زیاد هم بش میگف بخاطر اینچیزا نمیام ولی با سیاست ردش میکنه و خودشو میزنه به اون راه...واقعا تبعیض جگر آدمو میسوزونه