2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 115 پست
من‌ بتا شده بود ۱۸ هزار شوهرم میگفت اخ جون ۵ قلو 😂😂زیاددبود فک میکرد بچه زیاده ولی یدونس 

چه خوب شوهراتون اکثرا دوس دارن،منکه شوهرم دوس نداره،میترسم سونوبرم🙁بتام با چهارروز تاخیرشد۱۶۲۰بهش گفتم گفت فاطمه نکنه دوقلو باشه🙁

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه دختر یه پسر

وقتی دختر و پسرن ینی اینکه،همسان نیستن، پس خیلی امیدوار نباش که شبیه هم بشن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

عزیزم خدا بهشون سلامتی بده واست حفظشون کنه میتونم بپرسم مشکلشون چیه

یکیشون عمل لوزه داره فردا

بچه بزرگم دکتر پوست بردم به خاطر لک رو دستش بیوپسی کرده الان ۷روزه ذارم عذاب میکشم میگم نکنه جوابش مثبت باشه دارم دق میکنم

پنج قلو😂😂😂

اونا که بالای دو قل دارن واقعا چجوری بزرگ میکنن،مخصوصا چهارقلو و پنج قلو.اصلا فکرشم آزارم میده😬

از من میشنوید بچه فقط یکی.بقیش عمرتو تلف کردی و لذتها جا موندی

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
عههههه شوهر منم میگه بزاریم پناه و حامی

عه چ جالب😍 من این دو تا رو خودم ست کردم😁 ولی همیشه تو نی نی سایت میگم، تو تاپیک های دوقلویی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

یکیشون عمل لوزه داره فردا بچه بزرگم دکتر پوست بردم به خاطر لک رو دستش بیوپسی کرده الان ۷روزه ذارم ع ...

خدا بزرگه ایشالا که مشکلی نیست هر دوشون صحیح و سلامت باشن

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش