2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی املتو خراب کنه😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 45 پست
مننننننننن ... من نمیتونم املت بپزم... برنج میپزم خورش میپزم غذاهای غیر برنجی میپزم .. ولی املت و ما ...

چرا؟ پیاز و رنده کن ریز خورد کن با یکم روغن تفت بده طلایی و یکم نرم شه بعد دارچین و زردچوبه بزن 

گوجه رو که زیر کردی بریز توش یکم هم بزن در قابلمه رو بزار تا نرم بشه حواست باشه نسوزه 

بعد روغن بیشتر بریز تخم مرغ و فلفل و نمک بزن 

تو بخواهی می شود🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای کم هزینه ای هست ، من که قراره برم سربازی درست میکنم🤣

تازه میخایین برین

بعضیامون خیلی بی‌رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می‌کنیم، دردایی که خیلی بزرگ‌تر از قد و قواره‌ی ماست. هیچ‌وقت حق انتخابی براشون نداشتیم، زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه. دردایی که هر بار از خودت می‌پرسی خب چرا بازم من؟ و هر بار جوابی که هیچ‌وقت پیداش نکردی؛ غمگین و غمگین‌ترت می‌کنه .....💔👌از درون مرده ام!🖤 روانی شده ام دیوانه شده ام 🖤
چرا؟ پیاز و رنده کن ریز خورد کن با یکم روغن تفت بده طلایی و یکم نرم شه بعد دارچین و زردچوبه بزن  ...

بابا و داداشم با املت پیاز نمیخورن کلا پیاز نمیخورن تو املت مامانم پیاز نمیریزه.. من خودم مشکلی ندارم ولی وقتی بخوام بپزم نباید پیاز بریزم براشون 😐 و اینکه هر مدلی بپزم میسوزه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چند وقت دیگه ، واقعتیش از بس توی نی نی سایت علیه ما آقایون تبعیض و بدبینی هست جرعت ندارم نظر بدم ، ه ...

کاریشون نداشته باشی گزارش نمیزنن

بعضیامون خیلی بی‌رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می‌کنیم، دردایی که خیلی بزرگ‌تر از قد و قواره‌ی ماست. هیچ‌وقت حق انتخابی براشون نداشتیم، زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه. دردایی که هر بار از خودت می‌پرسی خب چرا بازم من؟ و هر بار جوابی که هیچ‌وقت پیداش نکردی؛ غمگین و غمگین‌ترت می‌کنه .....💔👌از درون مرده ام!🖤 روانی شده ام دیوانه شده ام 🖤