2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده تورو خدا بیاین😭😭

226 بازدید | 8 پست

تو هر راهی شکست میخورم به هرچی خودم رو امیدوار و دلخوش میکنم نا امید میشم الان چهار ساله شرایطم اینطور شده زخم زبون اطرافیان هم که دیگه نابودم کردهههه 😭😭😭😭فقط یک فرصت تو زندگیم مونده که تا یک ماه دیگه مشخص میشه اگر اونم به سرانجام نرسه واقعا دق میکنم خسته شدم از امید الکی به خودم دادن😭😭😭برا همین سر این یک مورد هم دیگر امید ندارم.....برام یک صلوات بفرستید مشکلات ام حل بشنننن😪

🌙✨️

انشالله خدا به حق آقا امام زمان عج مشکلتو هر چه زودتر حل کنه، کاری رو انتخاب کن که ریسکش کمه

ممنون عزیزم اما تنها کاری نیست تو همه ی زمینه ها اینطوری میشه

🌙✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان خیلی ها همین شرایط و دارن.

منم درس خوندم ارشد دانشگاه تهران گرفتیم با شوهرم .بیکارم.

کار راه انداختیم ضرر کردیم. ازدواج کردم خونواده شوهرم زدن زیر همه قولاشون.از شهر بزرگ اومدم تو شهرستان کوچیک.حتی ۸ ساله جرات نکردم بچه بیارم.

کلی بیماری و از سر کذروندیم.و شرایط قبل ازدواجم واقعا ایده ال بود.ولی خب چاره چیه.زندکی تو ایران برای خیلی ها همینه.

ممنون عزیزم اما تنها کاری نیست تو همه ی زمینه ها اینطوری میشه

ببین گلم تو تلاشتو کن و توکل به خدا کن دیگه نتیجه رو هرچی میشه ناراحت نشو چون تلاشتو کردی و خدا گاهی برامون از جایی که فکر و برنامه ریزی ما نیست درست میکنه ، انشالله که خدا عرچه زودتر بهترینارو برات پیش بیاره

اللهم عجل لولیک الفرج 
عزیزم الان خیلی ها همین شرایط و دارن. منم درس خوندم ارشد دانشگاه تهران گرفتیم با شوهرم .بیکارم. کا ...

😭🥺🥺انشالله مشکلاتمون حل بشه برات دعا میکنم و درکت میکنم خیلی سختهه😭💚💚💚

🌙✨️

2790
2778
2791
2779
2792