saraalone مدیر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 عنوان معماری | مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 61 پست کسی این رشته هست؟سوال داشتم راجع بهش خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: 1402/05/13 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 طراحی داخلی با دکوراتور فرق داره ها! طراح داخلی با بخش سازه هم کار داره یعنی ممکنه بیاد جای یه دیوا ... ببین الان یه سری دوره ها هست که میگن پکیج طراحی داخلیهبعد توش هم نرم افزار اموزش میده و هم متریال شناسی و مهارت کار با کارفرما و رنگ شناسی و اینا داره....این طراحی داخلیه فقط؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 طراحی داخلی با دکوراتور فرق داره ها! طراح داخلی با بخش سازه هم کار داره یعنی ممکنه بیاد جای یه دیوا ... بعد یک شخصی که طراحی داخلی خونده میتونه به عنوان دکوراتور داخلی هم فعالیت کنه؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 ببین الان یه سری دوره ها هست که میگن پکیج طراحی داخلیه بعد توش هم نرم افزار اموزش میده و هم متریال ... برا طراحی داخلی نرم افزار تری دی مکس باید یاد بگیری اما قبلش یه سیستم خیلی قوی لازم داری با هر سیستمی نمیشه
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 برا طراحی داخلی نرم افزار تری دی مکس باید یاد بگیری اما قبلش یه سیستم خیلی قوی لازم داری با ه ... ببین من یه هدفی تو ذهنمهمیخوام تا قبل از یادگرفتن نرم افزار تخصصی مثل همین تری دی یا اسکچاپشروع به کار کردن کنماونم نه تو شرکت و اینابرای خودم کار کنمبه عنوان همین مشاوره دادن و ایناتو اینستاشدنیه؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 ببین من یه هدفی تو ذهنمه میخوام تا قبل از یادگرفتن نرم افزار تخصصی مثل همین تری دی یا اسکچاپ شروع ... مشاوره چی بدی؟؟مدرکت چیه
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 مشاوره چی بدی؟؟ مدرکت چیه دانشجویه معماریمدارم دوره هم میبینممشاوره دکوراسیون داخلی دیگه خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 دانشجویه معماریم دارم دوره هم میبینم مشاوره دکوراسیون داخلی دیگه اره دوره چی میبینی؟ در چ مورده
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 اره دوره چی میبینی؟ در چ مورده سه تا پکیجه برای دوره های طراحی داخلی بعد هر دوره رو که تموم کنی بهت مدرک میدنمن فعلا مقدماتی شو میگذرونم خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 اره دوره چی میبینی؟ در چ مورده بعد میخواستم تا قبل از اینکه دوره ها رو همه شو بگذرونم، به عنوان مشاوره و کارشناس (بدون کار با نرم افزار) برای خودم کار کنم تو اینستا شدنیه؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 سه تا پکیجه برای دوره های طراحی داخلی بعد هر دوره رو که تموم کنی بهت مدرک میدن من فعلا مقدما ... نرم افزارم یاد میدن؟ تری دی مکس و اینا سیستم خیلی قوی میخواد یه گروه مکس داشتم میگفتن باید 100 میلیون هزینه سیستم کنی فقط منم دیگه بیخیالش شدم رفتم سمت دکوراتور شدن که علاقم بهشم بیشتر بود
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 نرم افزارم یاد میدن؟ تری دی مکس و اینا سیستم خیلی قوی میخواد یه گروه مکس داشتم میگفتن ... اره تو هر پکیج نرم افزار هم دارهاما اونایی که ربطی به طراحی داخلی اینا ندارهمثل رویت و راینو و... باید جدا و خارج از پکیج ثبت نام کنیبا سیستم مشکلی ندارم فعلا خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 ترسیم دیتیل بلدی؟ مثلا بگن دیتیل سرویس رو بکش برامونیا دیتیل دیوار حیاط یا هرچیزی کلادانشجوی چ مقطعی هستی؟
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 نرم افزارم یاد میدن؟ تری دی مکس و اینا سیستم خیلی قوی میخواد یه گروه مکس داشتم میگفتن ... از بازار کارش اطلاعات داری؟ خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
kimia_t عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 20551 اره تو هر پکیج نرم افزار هم داره اما اونایی که ربطی به طراحی داخلی اینا نداره مثل رویت و راینو و.. ... خب پس اگه لپ تاپ در اون حد قوی داری میتونی راحت یاد بگیری
saraalone مدیر استارتر عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 2003 ترسیم دیتیل بلدی؟ مثلا بگن دیتیل سرویس رو بکش برامون یا دیتیل دیوار حیاط یا هرچیزی کلا دانشجوی چ م ... ترم 4 کارشناسیبا اتوکد ارهولی دستی فعلا نه خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(: