شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 عنوان ی سوالی! 70 بازدید | 8 پست اینایی ک اینجا میگن بیا لینک ناشناس حرفتو بهمون بگو آخه من مگه شما رو میشناسیم که بیایم ناشناس تو تلگرام واستون پیام بذاریم در هر صورت شما غریبه ای بخوایم چیزی بگیم همینجا میشه🙄🙄🙄🙄چ فکری میکنید خدایی دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم 1402/05/13 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آینده_مونی عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 11329 بعضیا اینجا همو کم و بیش میشناسن چون مدتیه عضو بودن Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16211 خب حوصله آدم سر نمیره😂 آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109 ناشناسم ✨️ من شک دارم به شادیای شما 🗣
سلول_گالوانی2 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 496 بعضیا همو میشناسن این ناشناسه میتونه براشون مفید باشه #کاربر آقا #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن... #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 بعضیا همو میشناسن این ناشناسه میتونه براشون مفید باشه چ مفیدی آخه 🙄 دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 بعضیا اینجا همو کم و بیش میشناسن چون مدتیه عضو بودن ن والله اکثرا زده عضویت مثلا دو روز پیشدقت کنید متوجه حرفم میشید دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
سلول_گالوانی2 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 496 چ مفیدی آخه 🙄 مثلن یکی روش نمیشه به طرف بگه میره اونجا از انتقادی چیزی میکنه یا ابراز علاقه میکنه و اینجور چیزا بیشتر جهت سرگرمیه #کاربر آقا #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن... #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
شاپرکh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8785 مثلن یکی روش نمیشه به طرف بگه میره اونجا از انتقادی چیزی میکنه یا ابراز علاقه میکنه و اینجور چیزا بی ... چقدر چیپ اگرکسی کسیو دوس داره باید شهامت داشته باشه و البته مجازی فضای علاقه و انتقاد نیست از نظر شخصی من این گزینه مفید اسمشنیست دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
سلول_گالوانی2 عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 496 چقدر چیپ اگرکسی کسیو دوس داره باید شهامت داشته باشه و البته مجازی فضای علاق ... والا چی بگم کاریه ک شده دیگ #کاربر آقا #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن... #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...