هپلی_مپلی مدیر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 عنوان بیبی چککککککک | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست روز ۲۶پریودمه میدونم زوده ولی الان یه هالهههه خییییلی کمرنگ که به زووور افتاده معلومه بعد دوسه دقیقه افتاد یعنی مثبته یا الکیه؟ لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱 1402/05/13 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 چون همش حس پریود شدن به ادم دست میده من هنوزم حس پریود شدن و دارم راستی سینه هامم درد میکردن الان خوب شدن نکنه پریود شم🥺 لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 من پد هم میزاشتم کلی هم دمنوش خوردم چون درد پریودی هم داشتم منتظر پریود بودم بیبی مثبت شد من نوک سینه هام دست میزدم درد میکردن الان درد نمیکنه نکنه پریود شمممم لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
merrrry عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 839 راستی سینه هامم درد میکردن الان خوب شدن نکنه پریود شم🥺 فکر نکنم صد در صد بارداری
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 فکر نکنم صد در صد بارداری اخه سینه درد مگه نباید ادامه داشته باشه؟ لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 عزیزم پریود میشی شک نکن ممنون از دل گرمیت😯 لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
وینارو عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6445 من نوک سینه هام دست میزدم درد میکردن الان درد نمیکنه نکنه پریود شمممم واسه من درد سینه اصلاقطع نشده تا الان فعلا صبر کنن ببینی چی میشه بیبی چک هم نزن و اینکه بیبی چک خودش یه هاله محو داره که خط تبخیره «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 واسه من درد سینه اصلاقطع نشده تا الان فعلا صبر کنن ببینی چی میشه بیبی چک هم نزن و اینکه بیبی چک خودش ... ممنون عزیزم لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱
هپلی_مپلی مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 2027 ن من نداشتم میدونی چجوری باید با لینک عکس بزارم؟ لطفا برای عاقبت بخیری برادرم یه صلوات بفرستین🌱خدایا مراقب عزیزام باش🌱