2821
2789
عنوان

خیلی نا امیدم

923 بازدید | 68 پست

فکر میکنم هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم چون تا حالا هیچ خواستگاری ندارم 

۲۵ سالمه دوستام همه ازدواج کردن و بچه دارن حتی اونایی ک از من کوچیکترن 

من شاغلم 

درس خوندم 

اجتماعیم

خانوادم خوبن خوشنامن 

تیپ و ظاهرم خوبه 

سمت و محل کارمم خوبه 

پیش خودم فکر میکنم وقتی تا الان ی خواستگار نداشتم 

وقتی تا الان حتی ی پیشنهاد نداشتم ینی ممکنه بتونم ازدواج کنم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنو وقت داری تا۳۵سالگی.نگدان نکن الکی خودتو.برووو عشققق وحال کن قسنگ

من اون موقع دیگ ازدواج نمیکنم 

آدم دیگ کی میخاد بچه دار شه

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

ینی بدونم نداشتی ؟ عزیزم آدم برای اینکه خاستگار گیرش بیاد باید دیده بشه.مثلا تو مراسم های مختلف از عروسی تا عزا شرکت کن.بعد خیابون برو.بگرد بیرون.اینکه همش سر کار باشی کی میبینتت؟

دوستان انقد نگین هنو خیلی وقت داری و فلان

ما هم اینو میدونیم 

ولی همه چی بستگی به فرهنگ یه شهر و خانواده داره 

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

ناراحت نشیا وای خدا بهت عقل بده این چه حرفیه میزنی دختر خوب سنی نداری پس من خوبم 17سالم بود شوهر کردم الان 26سالم به یه بچه شوهرم میخواد طلاقم بده بسپر به خدا اصلا نگران نباش مطمین باش خدا بدتو نمی‌خواد 

خدایا توروخدا کمکم کن