2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واقعا چرا تاپیکا رو میترکونن من چند نفر اونجا بودن که این بیماریو داشتن میخواستم از تجربیاتشون استفاده کنم الان گمشون کردم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بعضیا واقعا درک نمیکنن وقتی آدم عزیزش مریضه جه حالیه وایم میپرسن چه بیماریه چه بیماری انگار دکترن خب ...

آره والا خدایی نکرده باید انگار اتفاق بیوفته برا طرف که بفهمه چقدر سخته اسمشو به زبون بیاره.خدا برا کافر نخواد خودم تجربشو داشتم

آره والا خدایی نکرده باید انگار اتفاق بیوفته برا طرف که بفهمه چقدر سخته اسمشو به زبون بیاره.خدا برا ...

اکثرا تاپیک ها دعوا وگیس کشی میشه میترکن

حس میکنم اوضاع شوهرش خوب نیست ک نیومد نی نی سایت😢

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
اکثرا تاپیک ها دعوا وگیس کشی میشه میترکن حس میکنم اوضاع شوهرش خوب نیست ک نیومد نی نی سایت😢

آره خیلی بیادشم.منم همین حسو دارم که اوضاع شوهرش خوب نیست وگرنه میومد یه خبر میداد.خیلی سخته 

آره خیلی بیادشم.منم همین حسو دارم که اوضاع شوهرش خوب نیست وگرنه میومد یه خبر میداد.خیلی سخته 

خدا ب شوهرش رحم کنه حالش خوب بشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
سرطان خون ولی انشالله اشتباه شده

من همون اول گفتم آزمایشاشون بدرد عمه شون میخوره دکترا مگه به شوهر منم نگفته بودن سرطان داره سه ماه دیگه میمیره .خیر ندیده ها فقط مردمو نگران میکنن الان ده سال شد از منم سالمتره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز