2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیه؟

بعد از ظهر رفتم بیرون با شوهرم یه دوری بزنیم آخه کل هفته سر کاره گفتم امشب بریم بیرون 

دیدم فسنجون نزری میدن حامله ام دلم رفت 

سریه یکی گرفتم واسه خودم الان دارم میخورم 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

غصه خودش میاد آدمو میخوره

اینو که راست میگی ولی بخندی هم میگزره نخندی هم میگزره پس بخند

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

اینو که راست میگی ولی بخندی هم میگزره نخندی هم میگزره پس بخند

هعی چی بگم اره درست میکی 

ولی کار هر کسی نیست بی غم بودن 

بعضیا میتونن بعضیا مثل من ننیتونن

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هعی چی بگم اره درست میکی  ولی کار هر کسی نیست بی غم بودن  بعضیا میتونن بعضیا مثل من ننیت ...

ببین بخدا منم آنقدر تو زندگیم مشکل دارم مخصوصا تاپیک آخرم اگه دوست داشتی سر بزن 

ولی چه کنیم مجبوریم کاری از دستمون ساخته نیست 

خدا به دلت آرامش بده ایشالا این غصه هات به شادی های بی انتها تبدیل بشه

چی میخواییی؟ هااااااا؟ چی میخورررررری؟ چیپس میخوررررررری؟ ارررررره؟

نه نونوخوام

شوشو فقط 😁

قهر کرده دو ساعته رفته بیرون حالم بده از غصه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤