یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بی بی چک📷 128 بازدید | 5 پست امروز دو روز از موعدم گذشت گفتین یونی تست زدم گفتین ک مدیکور هم بزنم.. الان عکسشو میزارم.. کی ازمایش بدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/05/13 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 https://s8.uupload.ir/files/img_20230804_010755_oiv4.jpg _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
حسناجوون عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 4640 من ۱۰روز پیش اقدام داشتم از همون شبم زیر شکمم درد میکرد. امروز تو شکمم یهچیزی تکون میخوره.موندم چیه. برا تکون بچه که خیلی زوده نمیدونم چیه قشنگ با چشم ازروشکمم دیده میشه.حتی بهشوهرم گفتم نکنه مثل فیلما هیولا تو شکممه.
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 من ۱۰روز پیش اقدام داشتم از همون شبم زیر شکمم درد میکرد. امروز تو شکمم یهچیزی تکون میخوره. موندم ... 😁صبر کن موعد بگذره ازمایش بده یا اگ نگرانی سونو بدع _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
حسناجوون عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 4640 😁صبر کن موعد بگذره ازمایش بده یا اگ نگرانی سونو بدع موعذم ۱۶. علائمم مثل بارداری اولمه.دخترمم درد ژیز دل داشتم فهمیدم باردارم حتی ده پونزده روز جلوتر از موعدم فهمیدماینبارم خودم حس میکنم باردارم. فقط این تکونارو نمیدونم چیه. نفخ نیست فقط. خدا کنه چیز خاصی نباشه.
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 موعذم ۱۶. علائمم مثل بارداری اولمه. دخترمم درد ژیز دل داشتم فهمیدم باردارم حتی ده پونزده روز جلوتر ... انشالله ک بارداری 😍 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡