2777
2789

بچه ها بیایید بگید ببینم چی ذهنتونو مشغول کرده دوست دارید چه اتفاقی بیفته ک حالتون خوب بشه..

من خودم دوست دارم بتونم دوقلوهامو تنهایی بزرگ کنم و دائم کسی اسیر من نباشه.دوست دارم مسافرت برم کنسرت برم الان یکساله به خاطر بارداری تکون نخوردم و جایی نرفتم‌.

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

اینکه از وقتی بچه م دنیا اومده ، در حسرت یه خواب راحت موندم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا افسرده شدم و خانواده بی فکرم به فکرم نبودن و نتونستم درس بخونم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

بدونم ایا واقعا معماری برم بخونم دانشگا موفق میشم توش یا ن

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

چرا ازدواج نکردم ،پول عمل از کجا بیارم، یعنی میشه برام خواستگار بیاد

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
سنگ کلیه ام که توحالب خودش بیاد نرم برا فنراتاق عمل 

انشالله نیاز نیاشه عزیز دل

اینکه از وقتی بچه م دنیا اومده ، در حسرت یه خواب راحت موندم

برو خداروشکر کن که بچه داده بهت خدا 

من ک دوقلو دارم چی بگم خواب ندارم اصلا