2777
2789
عنوان

چشم زخم

103 بازدید | 4 پست

همه چیم عالی بود همچی اوکی 

تا ی چشم ....با تمان بخلش چشمم زد باور نداشتم اما تو مدت کوتاهی انچنان بلاهایی سرم اومد...فال حافظ گرفتم سایت فالگیر ک بهش خیلی اعتماد دارم...گفت خداتو شکر کن اون چشم زخم شدید ازت رد شد

دیگه تصمیم دارم همچیمو مخفی کنم پز ندم هیچوقت هیچوقت ذوقمو نشون کسی ندم تو این دوره زمونه....تازه من با روش مخصوص تخم مرغ میکشستم

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار خوبی میکنی

اصن ب مردم ناله کنید ولی پز ندید اینقدر همه بدبختی دارن یکی مث خودشون نباشه میترکن☹😂🖤

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
اصن ب مردم ناله کنید ولی پز ندید اینقدر همه بدبختی دارن یکی مث خودشون نباشه میترکن☹😂🖤

اهمیت نمیدم والا

کلا ادمی نیستم زندگیمو در معرض دید بذارم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)