2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از شوهرم متنفرم

224 بازدید | 10 پست

دیگه توان وجود شوهرمو ندارم به خاطره بچم مجبورم فعلا بمونم چون شرایطشو ندارم بدون بچمم نمیخوام برم

با هم نه تنها رابطه ی احساسی نداریم مثل دشمنا برخورد مبکنیم خسته شدم از این همه کینه و دعوا 

باهام خیلی بد رفتاری میکنه بی محلی میکنه منم هفته ی پیش اعصابم خرد شد گفتم قرصی شدی از مردی افتادی چون قرص متادون دیدم تو جیبش و هر سه چهار ماه با زور رابطه داره

کینه گرفته اصلا سمت من نیا فکر کن من نیستم یجوری باهام رفتار میکنه انگار کورو کچلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینه ولی قرص متادون مصرف نمیکنه.رابطش واقعا کم و سرد هست.اخلاقم نداره.از دیشبم با منو پسر6سالم قهره.فک کن با بچه6 ساله قهر باشی.مرد که نیست.نامرده.نمیدونم اینا که سردن چرا اصلا ازدواج می کنن؟!

شوهر منم همینه ولی قرص متادون مصرف نمیکنه.رابطش واقعا کم و سرد هست.اخلاقم نداره.از دیشبم با منو پسر6 ...

دقیقا بیخود کرده ازدواج کرده ن حوصله ی بچه داره نه زن فقط تو اتاقش پای گوشی 

شوهر من با بچه ی سه ساله لج میکنه

دقیقا بیخود کرده ازدواج کرده ن حوصله ی بچه داره نه زن فقط تو اتاقش پای گوشی  شوهر من با بچه ی ...

شوهر منم همینه هرروز نفرین هرروز گریه دعوا جنگ اما هیچیش نمیشه نمیمیره عذاب نمیکشه مریض نمیشه بی پول نمیشه چرا واقعا😭😭😭😭