2777
2789
عنوان

حرف بزنیم🧚‍♀️

34 بازدید | 3 پست

امشب یکم دلم گرفته بودم دوستم برام یه عکس فرستاد یه نگهدارنده میز مانند بود برای روی تخت زمانی‌که میخوای فیلم ببیینی رو تخت از لپ تاپ راحت باشی،راستش بیشتر از اون میز من حسرت اتاقشو خوردم دوستم تقصیری نداره اون فقط عکس مورد علاقشو شر کرد باهام منم تقصیری ندارم که با همچین عکس ساده ای حسرت میخورم داشتم فکر میکردم کمتر از ۶ ماه دیگه ۱۹ سالم میشه و به تموم سختیایی که کشیدم فکر میکردم شاید یه اتاق میتونست همه چیو چند لول بهتر کنه این سرنوشت ماست منم سرنوشتم بوده که تو خانواده ای فقیر به دنیا اومد پدرم گذاشت رفت میدونم الان خیلیا میگن که اشکالی ندارم منم ندارم بجنگ تو آینده حتما خواهی داشت برو دانشگاه و حقوق بگیر و خونه خودتو بگیر ازدواج کن کاری کن بچه هات داشته باشن همه چی درست میشه و بلاه بلاه بلاه اینا شاید همه درست باشن ولی واقعا به اینا نیاز ندارم چون گوشم خیلی وقته از این حرفا پره من خیلی منتظر بودم و هستم خیلی صبر کردم ناامید نیستم ولی میدونی بعضی چیزارو خیلی سخته نداشته باشی و برای یکی از کوچیک ترین چیزا باشه تو زندگیش،فقط آدمای محدودی هستن که همو درک کنن شاید شما تو ذهنتون یه فکر دیگه ای کنین ولی من فقط دارم حرفای الانمو میگم که نمیتونم به کسی بگم،

بعضی از قشنگیای زندگی تاریخ انقضا دارن که بعضی از آدما هیچ سهمی ازش نمیتونن داشته باشم ✨

زندگی قشنگیای خودشو داره توی غمگین ترین لحظه ها هم جرقه های امید تو دلم روشنایی ایجاد میکنن،میدونم زمان همه چیو درست میکنه یا شایدم نه کی میدونه...

افسارگسیخته 🦤

این احساس گاهی به منم دست میده،

به چیزایی که ندارم فکر میکنم،

اون وقت همون آدمایی که باعث اتفاقات بدِ زندگی من شدن و زندگیِ من و خانوادم خیلی تحتِ تاثیر رفتارشون و حرفاشون قرار گرفته، همونا چه خودشون چه بچه‌هاشون همه چی دارن، 

همه چی، حتی چیزایی که نذاشتن ماداشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این احساس گاهی به منم دست میده، به چیزایی که ندارم فکر میکنم، اون وقت همون آدمایی که باعث اتفاقات ...

گاهی به این اتفاقات غر میزنم، اما خوب غر زدن نتیجش اینه که سرِ خودم و یه آدمِ دیگه رو درد میارم؛

گاهی نا امید میشم و انگاری دلم میخواد زندگی وایسته و من پیاده شم و دیگه ادامه ندم، اما اینم غیر ممکنه؛

دلداری دادن دیگران  هم اصولا دردی رو دوا نمیکنه؛

تهش به داشته‌هام فکر میکنم،  کم یا زیاد فرق نمیکنه، کوچیک یا بزرگ هم فرق نمیکنه، مهم اینه هر چی هستن داشته های من هستن؛