2821
2789
عنوان

رفیق نامردم

141 بازدید | 8 پست

از من به شما نصیحت هیچ وقت کار شراکتی با کسی انجام ندید . من میخواستم یه مغازه بزنم همیشه دوست داشتم مغازه لباس فروشی داشته باشم .از طرفی نیاز مالیم داشتم .رفیقمم خودش دوست داشت مغازه بزنه منم پیشنهاد دادم گقتم بیا با هم بزنیم تنهایی که پولمون نمیرسه گقت باشه و سزمایه برابر گذاشتیم ولی گفت من نمیتونم بیام فروشندگی کنم گفتم باشه من وایمیستم دوشیفت دستمزد فروشندگیمم برمیدلرم گفت باشه حالا یه ماه گذشته دیده سود زیادی نکردیم میگه نه من خواستم بهت کمک کنم حالا پولمو بده فرض کن بهت قرض دادم! منکه هر چی داشتم گذاشتم واسه شروع کار حالا دنیال وام و قرضم سرمایه اونو یه ماهه جور کنم بدم یهش . ادم انقدر پست و کثیف

با بابای خودتم این دوره زمونه نباید شریک شد این ک دیگه عددی نیستو پاش برسه ادمو نمیشناسه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی ماه تو خونه نشسته خورده خوابیده همه خرحمالیش مال من بوده همه ی کارای مغازه رو من انجام دادم خودم تنهایی اون هیچ کار نکرد فقط یه پول ریخت که منم دقیقا همون اندازه پول گذاشتم حالا دیده سود زیاد نشده زورش اومده 

نده بابا مغازه واسه هردوتونه

اصلا انقدر بدم اومد از حرفش که فقط میخوام بندازم جلوش بره که بره . اخه یه جوری منت میزاره انگار من پول نزاشتم سرمایه فقط از اون بوده!

نه ساده نباش کار شراکتی هست  نمیخاد جنس هاشو بنداز جلوش بره

میدونی چون من دستمزد فروشندگی برداشتم سهم من بیشتر از اون شد خب طبیعیه زورش اومد حالا فکر نمیکنه که اون فثط تو خونه زیر باد کولر یوده پولشم سربرج به حسابش واریز شده ولی من جون کندم 

اعتنا نکن فداسرت

دعا کن بتونم زودترش پولش رو جور کنم بدم بهش بره فقط . اصلا فکر نمیکردم هم چین آدمی باشه بخدا تو رفاقت براش کم نزاشتم جقدر اومده خونمون شب مونده ازش پذیرایی حسابی گردم ولی من اصلا تا حالا یه بارم نرفتم خونشون .خودشم زیاد اصراری نکرده برم خالا قبلا ادم بدی نبود سر مغازم توافق گرده بودیم نمیدونم چرا یهو رنگ عوض گرد حس میکنم شوهرش یادش داده