2777
2789
عنوان

کراتین مو

147 بازدید | 16 پست

من موهام رو کراتین کردم و از خود آرایشگر شامپو و ماسک مو گرفتم مخصوص گرفتم. اما می‌خواستم بدونم که به جز شامپو از این به بعد ماسک موهایی که استفاده می‌کنم (مخصوص تو حموم) هم باید بدون سولفات باشه؟ خوب می‌شناسید؟ می‌شه معرفی کنید؟

اره بدون سولفات .فرق ندارع هرچی پولت میرسه 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله حتما فقط هفته ای یکبار شامپو معمولی بزن که قدرت شستشوش بیشتره تا موهات خوب شسته بشن ریزش نداشته باشی 

من ماسک و شامپوم کوئین هم خوبه هم بصرفه

من کامل نیستم اما وفادارم  
یکی دوبار خو اثر کراتین میره😐 فقط اونایی ک موهاشون چربه ماهی دوبار ولی بقیه ماهی یبار بزنن کافیه

عزیزم من خودم کراتین کارم در هفته باید بر اساس تعداد بار هایی که میری حموم ۱الی۲ بار موهاتو فقطم ریشه با شامپو معمولی بشوری اینکارو نکنی ریزش مو میگیری

یکی دوبار خو اثر کراتین میره😐 فقط اونایی ک موهاشون چربه ماهی دوبار ولی بقیه ماهی یبار بزنن کافیه

راس میگه من این کارو نکردم موهام به شدت ریزش گرفت 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢