2777
2789
تروخدا پروفایلمو تایید کنید

نمیتونم اون کاربر که اون همه بهش گفتم تاپیک بد نزن محترمانه درخواست بده با کاربری بعدیشم تاپیک جنسی زد صبر کنین یازده شیفتم تمام میشه تایید میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نمیتونم اون کاربر که اون همه بهش گفتم تاپیک بد نزن محترمانه درخواست بده با کاربری بعدیشم تاپیک جنسی ...

خب جواب منو چرا نمیدید؟الان منو چرا تعلیق کردی؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو بخدا یادم نیس  اما اسم کاربریم گیلاس۲۰هست  وهنوز کاربریم هست وقتی سرچ میکنم

نمیشه الان یکی بیاد بگه لیموشیرین21 مال منه لغو کنم باید لغو کنم؟ واسه همین فقط با شماره لغو میکنیم یادتون بیاد یک کم فکر کنین بعد به نی نی یار شب بگین من شیفتم تمام شده دارم میرم

نمیشه الان یکی بیاد بگه لیموشیرین21 مال منه لغو کنم باید لغو کنم؟ واسه همین فقط با شماره لغو میکنیم ...

عزیز دلم پس میتونی همه تاپیکای همین کاربریم وحذف کنی؟

چون سایت خرابه نمیتونم برم بزارم داخل تاپیک حذف تاپیک ها بخدا از رو درد و دل خیلی سوتی دادم میترسم بشناسنم

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
عزیز دلم پس میتونی همه تاپیکای همین کاربریم وحذف کنی؟ چون سایت خرابه نمیتونم برم بزارم داخل تاپیک ح ...

اگر میتونستم حتما میکردم ولی چون من مسئول حذف تاپیک نیستم سهمیه حذف ندارم