2777
2789
عنوان

چهره عملی

390 بازدید | 10 پست

دوستان سلام من جدیدا حس میکنم خانمها جذابیت قبل رو‌ندارن همه چهره ها دستکاری و مصنوعی شده انگار ملاحت و کاریزمای یه زن با هر عملی کلی پایین‌میاد من چهره خوبی دارم بدون هیچ‌عمل قبل ازدواج یه دوستی داشتم با عمل فوقالعاده زیبا از نظر خودش وبقیه  شده بود ولی به خواستگارای من همیشه حسادت می‌کرد میگفت من ازتو خیلی بیشتر به خودم رسبدم و عمل‌های گرون کردم  چرا کیس مناسب نمیاد واقعا هم‌جراحی‌ها ش عالی بود ولی یجورایی انگار روح نداشت دیگه خوشگلی اصیل یه زن رو نداشت  .نمیدونم شاید اشتباه میکنم ولی اذیت میشم چهره ها دیگه خاص و شیک نیستن اکثرا ....داداشم هم خیلی پسر موقعیت داری هست میگه هیچ دختری که دست برده تو‌صورتش البته منظورش عمله زیبایی هست جذبش نمیکنه دنبال چهره نچرال و اخلاق درسته با اینکه اطرافش دخترهای عملی خیلی بش نخ میدن میگه موافق اینم زن به خودش برسه مو رنگ‌کنه شیک  بگرده به هیکلش برسه  به پوستش برسه ولی مطلقا عملی نباشه .شاید با عمل بینی یا هر چی زیباتر بشن ولی انگار روح زیبایی زن کشته میشه.من که جدیدا با چهره‌های دست خورده حسی نمیگیرم جز دلزدگی و نچسبی .... البته اونی که واقعا مشکل داره و حاده ناچاره عمل کنه بحثش جداس...

بعضیا خیلی مصنوعی میشن منم خوشم نمیاد

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی مثلا شما و برادرتون بین کسی که زیباییش کمتره ولی طبیعیه و کسی که زیباتره ولی فقط دماغشو عمل کرد ...

نظر برادرم‌ همونه که دماغشو عمل نکرده باشه .کلا هیچ عمل جراحی زیبایی رو نمیپسنده .با اینکه خودش،خیلی خوش،تیپه دنبال دختر ساده و زیبایی اصیله

خب واقعا اونایی که خدادادی زیباان شانس اووردن همه دوست داشتن بدون عمل و طبیعی زیبا باشن...ولی اینکه ...

زیبای در حد معمول بدون عمل رو ترجیح میده به خیلی خوشگل که مثلا  عمل بینی  یا هر عملی کرده .

عزیزم من یه تاپیک شمارو خوندم که نوشته بودین یکی از اقوامتون جراح زیباییه گفتن لیفت شقیقه بعد یه مدت برمیگرده و ما به مریضا اینارو نمیگیم و…..

خواستم بپرسم منظورشون از لیفت شقیقه عملش هس یا لیفت با نخ؟

آخه تو عمل لیفت شقیقه، عضله رو میکشن پوست اضافه میبرن و فکر نمیکنم برگرده

من معمولا اعلاناته امثال شما رو پاک میکنم ولی لازم بود بهت بگم.پلید تو هستی و تفکراتت.من خود هم مواظب حیواناتم هم بهشون میرسم.ولی شما برو فکری به حال خودت بکن.امثال شما با اینهمه خشم و بی ادبی و دیکتاتوری باعث بلبشو هستن..خیلی حالت بده

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

عزیزم من یه تاپیک شمارو خوندم که نوشته بودین یکی از اقوامتون جراح زیباییه گفتن لیفت شقیقه بعد یه مدت ...

کلا گفتن هر نوع لیفتی چون کشش میده تا نهایت دوسال زیباست بعد افتادگی بیشتری میاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز