2777
2789

بابام اومد خونه سریع گفت اماده بشین شام خونه فلانی(یکی از دوستای صمیمی بابام) دعوتیم ما اول نمیخواستیم بریم گفتیم اخه زشته سرزده بریم اما زنگ زدن اصرار کردن ک بیایین اقا همه چی داشت خوب پیش میرفت ک یهو پسره دوست بابام از تو اتاق اومد بیرون خیلیی کراش بود به همه سلام کرد به من ک رسید گفت سلام هول کردم گفتم مرسی🙂

یعنی دوست داشتم زمین دهن باز کن من برم توش از خجالت پسره خودش جلو خودشو گرفته بود نخنده قشنگ معلوم بود بعد اومد نت گوشیمو روشن کنم دستم خورد رو فلش چراغ قوه گوشیم تو صورت پسره خورد😔😂

اون فک کردم من ازش عکس گرفتم ابرو برام نمونده عی خدا

قربونت دلت 😅😅😅😅 اشکالی نداره شاید عاشقت شد 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتی من حالم خوب نیست دلداریم بده به جا این حرفا:)

اخه چ بگم. 😂😂حالا نگاهت نمیکنه عکس العملی نشون نمیده

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

وااای خدا مردم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید