2777
2789
عنوان

برادر سخت گیر

1383 بازدید | 25 پست

برادرم ۱۰ سال ازم بزرگتره از ۸ سالگیم تا الان خیلی بهم گیر داده حتی بگم زندگیمو جهنم کرده نمیزاشت برم جلو در بشینم  منم باهاش قهر کردم دو سالی میشه گقتم دیگ باهام حرف نزن حالا مامانم میگه بهش احترام بزار اینقد این حرفش اذیتم میکنه شما بودین چیکار میکردین 

البته تا تو شرایطش قرار نگیری نمیفهمی چیمیگم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوب بستگی داره به چه چیزهایی گیر میده. اینکه غیرت داشته باشه روت بد نیست که

نمیزاشت برم عروسی یا نمیزاشت برم با دوستام بیرون نمیزاشت خونه عموم برم یا با پسر خالم حرف بزنم 

میگقت باید چادر بپوشی موهات بیرون نباشه با پسری حرف میزدم میومد داد و هوار راه مینداخت یبار سیمکارتم شکست...حالا این یذره از رفتاراشه

والا میفهمم درکت میکنم هیچ کاری نمیشه کرد جز اینکه با شرایط کنار بیای

گفتم اگه یه ذره غرور داشته باشی نباید باهام حرف بزنی دوساله باهم حرف نمی‌زنیم انقد راحتم دیگ کاری باهام نداره ولی مامانم ول نمیکنه میخواد دوباره ارامشو ازم بگیره 

داداش من ۴ سال کوچیکتره بخاطر اینکه شالم باد زد رفت بالا مشت زد تو سرم:////

منم یبار جلو مهمون گفت با داد شالتو بیار جلو منم برعکس همیشه انقد داد زدم گریه کردم مات مونده بود 😂جلو اینا ساکت باشی روانیت میکنن

فقط مقاومت کن برادرای منم بااینکارا منو یه آدم وابسته بی اعتماد بنفس بار آوردن الان تو زندگیم عقب افتادم بخاطر رفتاری که باهام میشد 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
منم یبار جلو مهمون گفت با داد شالتو بیار جلو منم برعکس همیشه انقد داد زدم گریه کردم مات مونده بود 😂 ...

منم جیغ جیغ میکنم سرش 

ولی خانوادم تعصبی و سختگیرن

به تازگی چادرمو در اوردم هنوز عادت ندارن😅🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰اگر واسم صلوات بفرستی ممنونت میشم

فقط مقاومت کن برادرای منم بااینکارا منو یه آدم وابسته بی اعتماد بنفس بار آوردن الان تو زندگیم عقب اف ...

دقیقا منم ولی از وقتی باهاش قهرم حالم خیلی خوبه دارم پیشرفت میکنم🥲

نمیزاشت برم عروسی یا نمیزاشت برم با دوستام بیرون نمیزاشت خونه عموم برم یا با پسر خالم حرف بزنم  ...

عزیزم قهر درست نیست.

چون نمازمون دیگه قبول نمیشه.

این قطع رابطه از شیطانه

میتونی باهاش ارتباط دوستانه داشته باشی و از احساسات هم صحبت کنید.تا به درک متقابل برسید.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.