2777
2789
عنوان

مامان ها ک بچه زیر ی سال دارن کمک

164 بازدید | 26 پست

بچم ده ماهشه هیچی نمیخوره هر چی بهش میدم بیرون میندازه وزنشم خیلی کمه لاغره بردمش بهداشت گفت وزنش کمه چیکار کنم خیلی نگرانشم چی براش بپزم ک دوس داشته باشه بخوره 

سلام دوستان عزیز و استاتر عزیز

تاپیک اخرم برای راهنمایی شما ایجاد کردم و نسبتا تاپیک مفیدی میتونه باشه برای مامان هایی که دختر نوجوون دارن و یا عزیزان سایت که زیر ۲۰ سال سن دارن

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من وزنش کم بود دکتر گفت شیر خشک سوپرامیل بدم 

تو غذاشم سویق کودک می ریختم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

وزنش چقدره بچه ها تو این سن خیلی بازیگوش هستن موقع غذا خوردن براش اهنگ بزار بازی کن .حواسش پرت باشه غذا میخوره. تو غذاش ماهیچه و کره بریز بهش مغزیجات بده.پوره سیب زمینی.

بهتر شد؟

آره کامل 

تپل نشد اما کمبودش جبران شد و به نمودار سبز رسید

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
وزنش چقدره بچه ها تو این سن خیلی بازیگوش هستن موقع غذا خوردن براش اهنگ بزار بازی کن .حواسش پرت باشه ...

الان ک ده ماهشه ۷۸۰۰هس 

هر کار میکنم هیچی نمیخوره خستم کرده امشب دیگه زدم زیر گریه 

بچه منم گفتن خیلی وزنش کمه احتمالا ن دندون درمیارن و غذامیخورن ومن شیرمم کمه

دندوناش داره در میاد ولی کلا بی انتهاست وزنش کمه همه میگن چقد لاغر شده هیچی هم نمیخوره

خیلی نگرانشم قطرهاشو ب زور بهش میدم 

عزیزم من ک ی چکاپ کامل هم گرفتم ازش مشکلی نداشت شکر خدا ولی نسبت ب همسن وسالاش ریزتر هست البته خواهرش هم همینه منم اوایل خیلی نارحت میشدم ولی الان زدم بی خیالی چون مدتیه خوب غذا میخوره اگه ب غذاس پس حتما وزن میگیره تا ی مدت دیگه