2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

845 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها برای رفتارای بد خونواده شوهر باید چیکار گرد

من یساله نامزدم هفته دوهفته یبار میرم خونه نامزدم دو س شب میمونم ولی مادر شوهر و دوتا از خاهر شوهرام رفتار خوبی ندارن زیاد 

نمیشه نرفت خونشون ولی بازم کمتر کردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا نمیشه نرفت؟مجبور که نیستید.من یکسال ونیم عقد بودم یک شب اونم بزور نگهم داشتن.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          

چکاریه تو اینقدر زیاد میری هر چه قدر ک بتونی کمتر بری همون قدر برات بهتره 

زیادی بری برات تره هم خرد نمیکننن تا آخر عمرشونم هرجا حرف بیفته تعریف میکنن ک چقدر زیاد میموندی 

منم اونقدر پشیمونم ک زیاد میرفتم

دو س شب چخبره رفتارشون چیه

ببین مثلن خاهر شوهرم یهو میگیم میخندیم کلی بعد چش غره میره قیافه میگیره😐😂 خود درگیره انگار

بعد اون یکی ام ک ب هرچی گیر میده و دخالت یبار نامزدم دراز کشیده بود رو مبل منم لم دادم بهش گوشیشو نگا میکردیم ب نامزدم گف پاشو درست بشین ببینم😐 نامزدم جوابشو داد ولی خو من نارحت میشم

نامزدم میگ دایورت کن تا بریم خونه خودمون ولی من هرکار میکنم نمیشه🤦🏻‍♀️

قبل ازدواج باید خانواده طرف رو بررسی کنی . الان کاری نمیتونی بکنی جز اینکه رابطتو کمتر کنی. میتونی بگی بیادش خونه خودتون ولی کلا زیاد با شوهرت شبا نخواب که پشتش باد بخوره تو عروسی گرفتن. زودتر برید سر خونه زندگیتون شده با عروسی ساده گرفتن . عقد طولانی خوب نیست. بعد ازدواج کمتر با خانوادش رفت و آمد کن