2821
2789
عنوان

کم شنوایی

300 بازدید | 10 پست

لچه ها من کم شنوایی هر دو گوش دارم به شدت خانواده ی سمی دارم که بگم چه اثراتی در روحیه م کذاشته به حالم گریه میکنین 

دوران تحصیل رو‌به هزار بدبختی گذروندم الان نیازم به شغل و کمبود پول دارم که جرئت رفتن به محیط اجتماعی ندارم و میترسم نشنوم 

از طرفی خانوادم همیشه مسخرم مبکنند از روزی که چشم باز کردم همین اش و کاسه بوده تصور کنید من ۲۳ سال فقط مقایسه شدم و به خاطر کم شنواییم مورد تمسخر خانوادم قرار گرفتم در حدی که مادرم میگه الان سالم ها کسی برای ازدواج ندارن تو دیگه با این گوشات کسی نمیگیرتت 

دو بار خودکشی کردم ولی دوست دارم این شرایط تموم بشه مث ادم عادی باشم 

خیلی خسته م 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خیلی درکت میکنم، چون منم این مشکل شنوایی رو داشتم و واقعاً از نظر روحی خیلی اذیت شدم، مخصوصاً وقتی آدم از اطرافش حمایت نمیبینه. من درمانش کردم و خیلی بهتر شدم، برای همین میخوام بگم ناامید نشو، این شرایط همیشگی نیست. تو خیلی بیشتر از حرفایی که بهت میزنن ارزش داری

نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی

اما من خیلی جاها برای درمان رفتم و خودشون دکتر نسرین یزدانی معرفی کردند من روز به روز در حال بهتر شدنم(۶ماهه جراحی کردم)

البته تهرانه

عزیزم خیلی درکت میکنم، چون منم این مشکل شنوایی رو داشتم و واقعاً از نظر روحی خیلی اذیت شدم، مخصوصاً ...

کم شنوایی درمانشان سمعک

درمان دیگی نداره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من جراحی کردم خیلی بهترم🙂

کمشنوایی حسی عصبی بوده؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳