2777
2789
عنوان

زبانبند قوی

2443 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها  یکار خیلییی واجبی دارم ک طرفم لج کرده قبول نمیکنه ایه یا دعای زبابند ک خودتون استفاده کنید چی بلدیدد لطفااا بگید

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

دنبال وسیله ب بودم 😂😂😂چشم بند مچ بند دست بند

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایت الکرسی و وقتی هم دیدیش حمد و سه توحید بخون فوت کن

خوندم روش جواب نمیده این روش نخ و گره زدنم میگن ج میده میترسم

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
اینچجوریه

تو نی نی سایت دیدم سرچ کن

دقت کردین یه عده ظلم میکنن ب طرف زجرش میدن بعد اگ حرفی هم بزنه انگار ن انگاری طرف بدی دیده زود مثل خ ...

خدا مادر هرچی ظالم به عذاش برسونه ....

کار من خیلی واجبه مرگ و زندگیه طرفم ادم کثیفیه خیلی کثیفه واسه اینکه بیاد بیرون زبانبند میخام ک قبول ...

اسی من میخاستم ازشریکی راحت بشم خداروشکرگوش شیطون کرد بانه بارسوره ی کوثرونه بارآیت الکرسی شرش کم شد

بخون فوت کن سمتش

حرف بقیه برام مهم نیست😊

ایه ۶۵ سوره یس میگن خوبه ولی میترسم قوی نباشه اثر نکنه ضایع شم باز

خدا مادر هرچی ظالم به عذاش برسونه ....

جاری و مادرشوهرم.. بخدا سر چشم خودم به هرکی ک فکر کنی بدوبیراه میگن هزار جور تهمت پشت سرش بار میکنن. بعد طرف ک میبینن انگار من حرفا رو زدم. اینقدر ک با اونا خوب میشه. من ک مطمئنم دعا گرفتن