2777
2789
عنوان

قد و هیکل مرد تو زندگی چقدر مهمه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 73 پست

قد و هیکل بستگی داره تو ذهن خودت چقدر مهم باشه من یه زوج میشناسم آقا چاق قد کوتاه خانم لاغر قدبلند شاید خانم پانزده سانت از آقا بلند تره ولی همو خیلی دوست دارن چندتا هم بچه دارن اگه میتونی حرفها رو نادیده بگیری ازدواج کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره خودت چی میخوای!برات مهمه؟خب بگن ریزه به اون مرد گنده هم میگن دراز یا هرکول

ببین خودت دوسش داری؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

من شوهرم قدش بلنده ولی درشت هیکل بابام هی میگفت. پهلو داره ها مرد باید شکمش صاف باشه یا میگفتن وای چه سبزه اس شبیه بندری هاس با این وجود چون دوسش دارم تمام اینایی که میگفتن بیشتر ذوق میکردم میگفتم وای از بچگی عاشق سبزه بودم من زنشم نظرم خیلی مهم اونا هم سریع خودشون رو جمع میکردن میگفتن اره البته تو نظرت مهم ما که زنش نیستیم

خودتون هم ریز جثه هستین بعدم مگه ریز جثه بودن چشه به نظرم اخلاق و پاک بودن و شغل بودن از همه چیز مهم تره اینا خیلی معیارهای بچگانه ای هستن ریز و درشت بودن...

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
کسی که عاشقش شدم قد ۱۷۴ هست وزن ۷۱ خیلیییی پسر خوبیه  نفر قبل قد ۱۹۰ لاشی ترین پسری که تو تمو ...

دقیقا نفر قبلی زندگی من قدش ۱۸۶ بود ،به معنای واقعی کلمه تفاهم نداشتیم و معتاد به قرص بود اصلا آرامش نداشتم ولی همش میگم بچه مداگر پسر بشه همش از قدش ناراحت بشه چیکار کنم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

موقع ازدواج شوهر من قدش 168 وزن 58 الان شده 62

من 160 وزن 72 الان که نزدیک هشتادم 

اولاش یکم میگفتم کاش درشت تر بود حداقل تپل تر بود 

ولی کلا هیچ تاثیری تو زندگیمون نداشت به جز اینکه چندنفر فامیل مسخره کرده بودن میگفتن سمیه با این هیکل مشت بزنه شوهرش پرس میشه من سعی کردم لاغر بشم که خیلی نتونستم 

تو که خودت لاغری دیگه این مشکلم نداری