2821
2789
عنوان

مادر ۲۳ ساله

295 بازدید | 18 پست

دیروز یکی از فامیلامون اومد خونمون 

بچش ۳ ماهشه 

بابام بغلش کرده بود و داشت مثلا قلقلکش میداد 

تو دلم گفتم الان این باید بچه من باشه ک بابام بغلش کنه 

ولی من چیکار کنم ک اصن هیچ خواستگاری ندارم ک بخام ازدواج کنم حالا بچه دار شدن به کنار 

مادر اون بچه ۴ سال عقد بود 

انقد بی ادبه انقد دو بهم زنه ولی افتاده تو ظرف عسل

انگار هر چ بدتر باشی آدم خوب میاد سر راحت 

من ۲۵ سالمه شاغلم 

تو اجتماعم 

شرایط ازدواج و دارم 

ولی هیچکس نمیاد حتی بپرسه تو قصد ازدواج داری یا نه 

تمام هم سنام هم دوره ای هام ازدواج کردن 

ولی نمیدونم چرا واسه من نمیشه 

مثلا اون یکی فامیلمون ۲۱ سالشه بارداره 

خوش به حالشون واقعا 

😔😔😔😔😔😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

منم ۲۳ هستم و مجرد 

احتمالا مجرد هم بمونم

دیگه دوران خواستگار نیست که 

جوونا خودشون اشنا میشن

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای ازدواج هیچوقت دیر نیست زود شوهر کردن هم هنر نیس اتفاقا دخترایی که تو اجتماع هستن شانس ازدواج های موفق تری وجود داره ، اونایی هم که زود ازدواج میکنن و تو سن کم بچه دار میشن بعد از ۴۰ سالگی اکثرا میگن هیچی از زندگی نفهمیدیم

منم ۲۳ هستم و مجرد  احتمالا مجرد هم بمونم دیگه دوران خواستگار نیست که  جوونا خودش ...

خب من هیچ پیشنهادیم ندارم 

چجوری باید آشنا بشم؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
برای ازدواج هیچوقت دیر نیست زود شوهر کردن هم هنر نیس اتفاقا دخترایی که تو اجتماع هستن شانس ازدواج ها ...

خب من شاغلم و تو اجتماع ولی تا حالا هیچ موردی برام نیومده 

اونوقت چجوری شانس ازدواج موفق تری برام وجود داره ؟؟؟

خيلي خشك هستي؟ يعني راه به اين كه جنس مخالفي. بخواد باهات صبحيت كنه نميدي؟

بخدا ک اینجوری نیس 

اتفاقا خیلی خون گرمم 

و بیشتر همکارامم آقا هستن و رابطه کاری خوبی باهاشون دارم 

بخدا ک اینجوری نیس  اتفاقا خیلی خون گرمم  و بیشتر همکارامم آقا هستن و رابطه کاری خوبی با ...

ببين مسجد اينا برو مثلا سيني چاي بعد نماز تو تعارف كن. تو مسجد

به خودت برس. سعي كن. تو مجالس زنانه. زياد شركت. كني كافه برو

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
خب من شاغلم و تو اجتماع ولی تا حالا هیچ موردی برام نیومده  اونوقت چجوری شانس ازدواج موفق تری ب ...

شغلت چیه؟معمولا معلم ها و اونایی که بیمارستان کار میکنن خوب خواستگار دارن بیشتر به خاطر شغلشون

چون عجولی ، ۲۵ سال سنی نیست 

عجولم؟؟

دوستای من همه بچه دارن 

اونوقت من عجولم؟؟؟

خب من هیچ پیشنهادیم ندارم  چجوری باید آشنا بشم؟

منم ندارم

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792